„În urma constatărilor făcute aseară (sâmbătă, n.r) la faţa locului, împreună cu prof. univ. dr. ing. Manole Stelian Şerbulea, cu reprezentantul Apelor Române, Grădinaru Florin Adrian, şi alături de primarul oraşului Slănic, Costea Daneluş, am constatat că tasarea prezintă urme de stabilizare”, a transmis Emil Drăgănescu.
Prefectul judeţului Prahova precizează că va monitoriza în continuare situaţia şi va aduce la cunoştinţa opiniei publice eventualele modificări.
O parte a străzii 23 August din orașul Slănic, județul Prahova, s-a surpat joi, 25 aprilie, iar 42 de oameni au fost evacuați din blocurile aflate în apropiere.
Autorităţile din judeţul Prahova au decis pe 2 mai, la o săptămână de la incident, evacuarea a încă 16 persoane dintr-un alt bloc de locuinţe din oraşul Slănic.
Potrivit unui raport preliminar, strada s-a surpat din cauza unor infiltrații de apă din sol.
Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat, vineri, 3 mai, că au fost finalizate operaţiunile de umplere a craterului de pe strada 23 August , urmând să fie ulterior executate operaţiuni de compactare a umpluturii.
Autorităţile din judeţul Prahova au solicitat, sâmbătă, 4 mai, Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) să abiliteze Institutul Geologic al României pentru ca acesta să realizeze studii şi foraje în zona grav afectată de apariția dolinei.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro