DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Un bărbat care și-a violat fiica minoră în urmă cu doi ani și-a ucis soția chiar pe stradă. Crima de la Drăgănești-Olt, surprinsă de camerele de supraveghere

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Gusti   •   05.05.2024, 02:39

De ce era în libertate acest monstru după 2 ani de la un sacrilegiu? Ca să mai facă unul? Funcționarii statului, care l-au lăsat liber de 2 ani, sunt vinovați pentru această crimă în egală măsură cu acest descreierat. Funcționarul ăla care încurajează femeile să facă plângere nu știe ce vorbește. Să facă plângere de ce? Ca să fie omorâte, ca această femeie care a făcut plângere? Întâi făceți-vă treaba. La plângeri să săltați nenorociții și apoi încurajați femeile să facă plângere, când sunt sigure că nenorociții sunt închiși în urma plângerii, nu lăsați în libertate până le omoară.

F.M.   •   02.05.2024, 17:58

Pentru ca oamenii merg la politie sa faca sesizari, sa ceara ajutorul si li se raspunde "nu avem ce sa facem" Ca victimele sunt chemate sa dea declaratii si se trezesc ca li se face un interogatoriu in cel mai nesimtit mod, ca si cand victimele sunt vinovate. Si da, politia apare cand este prea tarziu. Sa meregeti pe la circa de sector, toate la rand...veti vedea polițisti stand pe telefoane in timp ce oamenii asteapta sa vorbeasca cineva cu ei. "Doamne politiste ce vorbesc cu " imi bag...." iar cand dau cu ochii de tine se aseaza pe canapeaua din receptie mai bine sa nu cumva sa doara funduletul. Nu ai cui sa ceri ajutor. Mereu ajunge sa moara cineva sa apara si politia. Si nu neapărat in cazuri de violenta domestica ci in general.

Mihaita_._   •   02.05.2024, 11:23

Daca mai intrebati mult de ce era liber o sa va acuze judecatorii ca puneti presiune pe justiție 🤭.

HOPAHPO   •   01.05.2024, 18:37

Te intrebi de ce acest criminal mai era in libertate . Sigur magistrati nostri l au cunfundat cu un interpol si lau lasat in libertate pentru a face rost de bani ... Familia acestei femei ar trebui sa dea statul roman in judecata si sa ceara cate un milion de euros pentru fiecare copil . Si daca nu castiga sa mearga la CEDO , acolo le va face dreptate . Este o moda care a fost implementata de justitia romana in a lasa in libertate criminali si violatori , pana ce magistratii isi termina micul dejun si apoi daca mai au timp mesteca o guma , visand la milioane de lei . Santeti vinovati .

cineva13   •   01.05.2024, 13:39

Și de ce acest criminal mai era în libertate ? Este cineva răspunzător pentru această crimă, sau ca la noi, mortul e de vină ?!

1Gin   •   01.05.2024, 12:45

De ce mai era în libertate?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close