Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

În videoclip de câteva secunde se vede cum doi tineri lovesc o persoană aflată pe asfalt. La un moment dat, victima încearcă să se ridice, dar este pusă din nou la pământ de atacatori. Ulterior, aceștia fug de la fața locului.

Doi suspecți cu vârste de 16 și 20 de ani au fost reținuți marți seară, 14 mai, în urma atacului, iar magistrații urmează să decidă dacă ei vor fi arestați preventiv. Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice, a transmis miercuri, 15 mai, Parchetul Tribunalului București.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că mai multe fete voiau să o bată pe o alta, iar cei doi tineri au fost chemați să le ajute.

„Fata ce urma să fie bătută a aflat, așa că a venit la discuții cu concubinul mamei. Fetele au discutat amiabil, dar băieții s-au luat la ceartă. Situația a culminat cu înarmarea inculpaților cu niște araci pe care i-au luat de pe stradă și lovirea victimei”, au declarat sursele citate.

Potrivit procurorilor, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea Parcului Crângași, iar cei implicați au mers până în mijlocul intersecției, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile fatale bărbatului de 46 de ani.

Urmărește-ne pe Google News