Sarah Boone, acum în vârstă de 47 de ani, le-a spus autorităților că iubitul ei s-a închis într-un geamantan și a murit în timpul unui joc de-a v-ați ascunselea, arată documentele instanței. Cuplul din Florida consuma chardonnay și făcea puzzle-uri în apartamentul lor din Winter Park.

Aceștia au crezut că ,,ar fi amuzant” să intre într-un geamantan ca parte a jocului, potrivit informațiilor furnizate de Biroului Șerifului din Orange County.

Când Boone l-a închis pe Jorge Torres Jr., în vârstă de 42 de ani, într-un geamantan albastru, două din degetele sale au rămas afară, așa că ea a presupus că ar putea să-l deschidă. Aceasta a urcat la etaj să se culce, gândindu-se că el va ieși singur din geamantan și i se va alătura.

,,Dovezile prezentate în timpul procesului au inclus videoclipuri găsite pe telefonul lui Boone în care Torres putea fi auzit implorând frenetic să fie eliberat, în timp ce Boone râdea și îl refuza de mai multe ori”, arată un comunicat al biroului procurorului de stat Andrew Bain.

,,În videoclipurile pe care le-a înregistrat, victima putea fi auzită spunându-i inculpatei că nu putea respira și cerând să fie lăsat afară din geamantan”, se arată în comunicat. ,,Boone a răspuns cu: ,,Asta primești. Așa mă simt când mă înșeli.”

,,Nu pot să respir, serios,” a spus iubitul ei în videoclipul de pe telefon. Videoclipul arată cum Torres împinge geamantanul și încearcă să iasă.

În timpul procesului de zece zile, apărarea lui Boone a susținut că ea suferea de ,,sindromul soțului abuzat” și că se temea pentru viața ei, a raportat afiliatul CNN, WFTV. Boone a mărturisit, de asemenea, că a crezut că Torres ar putea ieși din geamantan, a spus afiliatul.

Avocatul lui Boone a spus că au fost foarte dezamăgiți de verdict, în timp ce familia lui Torres a fost emoționată și a refuzat să vorbească cu presa, a raportat WESH.

,,Doar șoc. Este șocată”, știți,a spus James Owens, potrivit WESH. ,,Ea a simțit că avea o apărare, după cum știți.”

Boone urmează să fie condamnată pe 2 decembrie, conform comunicatului biroului procurorului de stat.

Urmărește-ne pe Google News