Nevasta bărbatului de 30 de ani se întorsese, în urmă cu câteva zile, din Italia, unde muncea de câţiva ani şi unde reuşise să-şi facă un rost.
Ea l-a anunţat pe soţul ei că vrea să divorţeze şi să ia şi copilul. Vestea a picat ca o bombă pentru nemţean şi în casă s-a pornit un scandal monstru.
Speriată de ameninţările soţului, femeia a plecat de acasă şi s-a refugiat la nişte vecini, lăsându-l pe băieţelul lor, în vârstă de patru ani, în grija tatălui.
Rămas singur cu copilul, într-un acces de nebunie, bărbatul a luat drujba şi i-a tăiat micuţului gâtul cu ea.
Realizând probabil monstruozitatea faptei sale, bestia s-a sinucis în acelaşi mod. La aflarea veştii, soţia bărbatului a intrat în şoc şi a fost luată cu ambulanţa de la locul masacrului.

Asasinii din Bistriţa, de negăsit

Alte două duble asasinate, petrecute în Bistriţa-Năsăud, au şocat opinia publică săptămâna trecută, iar autorii sunt încă de negăsit.
Poliţiştii îl caută în toată ţara pe Ionel Nelu Brumă (36 de ani), bărbatul care a ucis-o pe iubita sa şi pe amantul acesteia, după ce i-a prins împreună în pat.
De asemenea, nu s-a găsit încă nici un vinovat în cazul pastorului din Bistriţa şi al fiului său de 9 ani, găsiţi morţi într-o maşină, pe un câmp din Satu Mare.

Urmărește-ne pe Google News