DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Crin Antonescu critică dur conducerea PNL: „Niște semidocți. PNL este pândit de ridicol din cauza campaniei cu cartea”. Ce spune despre Nicolae Ciucă

« Înapoi la articol

Comentarii (15)

Laurentiu_123   •   14.08.2024, 20:28

Feriti-va de magarus ca s-a trezit Crin.

Mirciulica   •   14.08.2024, 20:08

"Peneleu este pandit de ridicol" ? Nu, doamne, nu. Este înecat deja în ridicol. Având la vârf un *** ***, ***, lipsit de coerență in gândire și limbaj, peneleu se scufunda. Tragedia este că dacă asta ajunge președinte conform ordinului de zi pe unitate atlantica , chiar vom fi o colonie stoarsă și folosita in loc de ***. Mereu am gândit că mai rău nu se poate. Iata că, după cum se întrevede, perspectiva noastră de țară și speranță de devenire a peneleului prin alegerea mă Ciucului, ne demonstrează că se poate. Iar viitorul e gin ce in ce mai sumbru. Suntem în epoca in care dominația nu se mai face cu biciul, lanțul și ștreangul ci cu mănuși de catifea care ne fac să credem că suntem mângâiați.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

IulianS   •   14.08.2024, 20:04

Formularea e politicoasa. Sunt rime mai potrivite…

Realist2023   •   14.08.2024, 18:14

E de noaptea mintii - s-a ras atat de Ioha si de cartea lui - acum Ciuca ii calca obeste pe urme !! Io ma intreb cine mai voteaza pnl in ziua de azi, unde sunt acele 20 de procente cu care se lauda ??

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close