Victor Ponta susţine că USL nu are nevoie de confuzie şi tocmai de aceea era nevoie ca preşedintele Crin Antonescu să clarifice lucrurile şi să spună dacă şi-a schimbat poziţia în legătură cu Traian Băsescu. Tocmai de aceea, susţine prim ministrul, Dan Voiculescu nu a atacat pe nimeni ci a vrut să lumurească situaţia.
„Nu au fost nişte acuzaţii. Până la urmă s-a ridicat o problemă esenţială vizavi de USL – dacă domnul Antonescu şi-a schimbat poziţia faţă de Traian Băsescu şi a devenit mai apropiat sau îşi doreşte susţinerea sa”, a declarat Ponta.
În acelaşi timp, şeful Guvernului consideră că şeful senatorilor a răspuns foarte clar şi că subiectul a fost închis. Însă, a mai adăugat, era nevoie ca Antonescu să-şi clarifice poziţia.
„Cred că, din punctul meu de vedere, domnul Antonescu a răspus foarte clar că nici vorbă de aşa ceva şi lucrurile astea s-au închis. Dar erau necesare, pentru că ultimele gesturi puteau crea confuzie şi nu avem nevoie de confuzie. Eu zic că toate lucrurile s-au lămurit foarte bine”, a accentuat Ponta.
Totodată, Victor Ponta a spus că afirmaţia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căruia preşedintele PC Daniel Constantin s-ar comporta ca un subordonat al său, este „total nefericită şi incorectă” la adresa lui Constantin, dar „s-au împăcat”.”E o exprimare total nefericită şi incorectă la adresa lui Daniel, dar s-au împăcat”, a spus Ponta.

Urmărește-ne pe Google News