După ce în ultima perioadă Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au înţepat reciproc, în vreme ce ceilalţi membri de partid din eşaloanele doi şi trei au început să folosească artileria grea era nevoie de o acţiune care să demonstreze că USL funcţionează în continuare foarte bine. Şi ce ar fi fost mai nimerit decât atacul împotriva lui Traian Băsescu, mai ales după ce se părea că şeful statului şi preşedintele Senatului se află pe aceeaşi lungime de undă?
Tocmai de aceea, Crin Antonescu a adoptat rapid ideea lui Victor Ponta de constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în ceea ce priveşte faptul că procurorul Lucian Papici ar fi analizat situaţia terenurilor pe care ulterior fiica preşedintelui Traian Băsescu le-a cumpărat.
„Total de acord (…) Vom discuta, dar ideea mi se pare absolut corectă. Întotdeauna am spus că, fără a avea calitatea unei instanţe, Parlamentul poate să discute lucruri care sunt suspecte de a fi abateri de la lege, de la funcţionarea unor instituţii”, a consideră preşedintele PNL.

Urmărește-ne pe Google News