Crin Antonescu a negat existenţa unei înţelegeri între el şi Victor Ponta în legătură cu modificările Codului Penal. Mai mult, liderul PNL consideră că şeful statului nu poate vorbi despre demisii de vreme ce el însuşi se cramponează pe scaun.
„Nu am avut nicio discuţie sau înţelegere cu Victor Ponta sau cu altcineva despre modificările din Codul Penal. Pe Traian Băsescu nu-l mai calific. Despre demisii, nu domnul Băsescu trebuie să vorbească, om cramponat de scaun în mod jenant, după ce aproape 90% dintre cetăţenii României i-au zis să plece”, a declarat Crin Antonescu, conform România TV.
El a admis că a discutat numai despre schimbarea din statutul de funcţionar public al parlamentarilor: „Nu detalii, nu alte lucruri, lucruri pe care le-am spus şi atunci, şi a doua zi, şi ieri”.
Şi premierul Victor Ponta a declarat, la rândul lui, nu a avut o înţelegere cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru modificarea Codului penal. „Nu răspund pentru ce fac aleşii. Ministrul Justiţiei va verifica Legea amnistiei”, a declarat Victor Ponta.
 
 

Urmărește-ne pe Google News