Fotbalistul Marius Niculae si Cristina, aleasa inimii lui, au facut ieri casatoria religioasa. Ceremonia s-a desfasurat la Biserica Sf. Elefterie, din Cotroceni. Petrecerea a avut loc azi-noapte, la Palatul Snagov.

O limuzina BMW alba, lunga de 10 metri, i-a adus pe miri la ‘locul faptei. Cristina, care a purtat o rochie de culoarea laptelui, creatie Valentino, s-a dovedit foarte superstioeioasa: a asteptat 30 de minute pentru ca mireasa de la nunta precedenta sa plece: ‘Tradiota spune ca daca vedem alta mireasa, o sa avem ghinion.

Ceremonia a inceput la 17.50, cu 20 de minute intarziere, din cauza nasilor, Cristi Borcea si sotia lui, Mihaela. Ca sa se revanseze, ei au promis proaspetilor casatoriti un cadou ‘nemaivazut: ‘Le voi face o mare surpriza. Va fi cel mai frumos cadou din viata lor. Chestionat in privinta locului in care Marius si Cristina vor face luna de miere, Borcea a glumit: ‘Ce miere? Marius va fi in cantonament cu Dinamo. Din Scotia, de la Inverness, vine la noi!

„Lucreaza” la un copil

Vizibil emotionati, cei doi miri si-au jurat credinoea vesnica si si-au pus, mandri, verighetele comandate la Londra. Deja ‘lucreaza la un copil.

 

 

Urmărește-ne pe Google News