DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cristian Pîrvulescu, „șocat” după audierea de la Parchet în cazul Alfred Bulai: „Una dintre studentele noastre a fost înfometată”

« Înapoi la articol

Comentarii (20)

didier   •   22.08.2024, 19:37

guillotine. guillotine pour tous.

suparman   •   21.08.2024, 16:36

Poate nu ati sesizat ironia, cand am zis ca Pirvulescu trebuia sa faca si sa dreaga. Cand o studenta a suferit fapte de natura penala, este exclusiv datoria ei sa adune probe si sa vorbeasca ea cu politia, cu procurorul. Rectorul, decanul, secretara de la decanat nu sunt acolo ca sa iti adune tie probe penale si sa reclame ei la politie profesori in numele tau.

DanielNuPreaFericitul   •   21.08.2024, 13:30

Bravo... Deci, stiati ca Bulai are tot felul de metode cel putin reprobabile, dar v-a durut la bascheti si nici macar nu ati investigat putin zvonurile, nici macar nu l-ati chemat la o discutie, nimic... TOTI din conducerea SNSPA sunteti vinovati si ar trebui sa va dati demisia in bloc ! Ca sa nu mai zic ca poate ar trebui sa fiti si voi anchetati nitel de organe...

golgol   •   21.08.2024, 12:37

Ca asta sunt mulți profesori ...unii prin misa ,profesori universitari...in centre din Iași de exemplu ..faceți cercetări și veți găsi și mai mulți ca Bulai ...

ClaraM   •   21.08.2024, 10:54

As vrea sa stiu cati dintre voi ati avea curaj si sa fiti asa de bataiosi sa va apucati sa vorbiti cu fiecare colega de munca in parte, cu cateva zeci de colege daca acestea vor sa vorbeasca desigur si sa adunati probe si cu aceste probe sa mergeti si sa acuzati un sef cu greutate care mai are si o reputatie buna? Sau sa o faceti doar pe baza unor zvonuri? Ati avea tupeul? Poate prea putini. Cati dintre voi ati aparat o femeie fluierata pe strada sau una agresata verbal de cineva? Pun pariu ca prea putini. Deci nu mai dati sentinte de pe margine cand in realitate toti suntem un pic lasi si cu capul plecat.

suparman   •   21.08.2024, 09:15

Pirvulescu trebuia sa adune probe si sa faca plangere la politie in locul studentelor terorizate. Am inteles.

Mihu   •   21.08.2024, 08:24

Cei care faceau propaganda pandemiei, vrednici urmasi ai sadicilor tortionari care au intemeiat Stefan Gheorghiu

Poliakov   •   21.08.2024, 08:13

Uluitor acest individ, Pirvulescu...Stie tot despre Ucraina si Rusia, nu trece o zi fara "informatiile" si "analizele" lui. Despre locul lui de munca nu prea...ceva zvonuri a auzit, dar nu s-a bagat. Pe rusi i-a acuzat de toate relele pamintului, crime,torturi, violuri, rapiri de copii, santaj nuclear, etc...Dar de Bulai, mucles! Daca il da Bulai in judecata!?...Cu asemenea conducatori la SNSPA, fetele acelea nu au avut nicio sansa. Acest Pirvulescu ar trebui sa plateasca. Nu va plati...

BlackOnix   •   21.08.2024, 07:51

Toti de pe aici vor ca Parvulescu sa isi dea demisia! Romanul,una doua, hop cu demisia, că cică e de onoare!! Romănul habar n-are de onoare, românul habar n-are de spiritul civic, de dorinta de adevar ,de dorința de a iesi in strada pentru nedreptate!!! A dat Bulai din cuoer,hop că Parvulescu trebuie sa isi dea demisia! Oare domnul presedinte Iohannis de cate ori ar fii trebuit sa isi dea demisia pentru nemulțumirile romanilor,? Dar Ciolacu? Dar Predoiu? Dar... PS: sunt tare curios cati pensionari vor iesi in strada după nedreptatile, cu privire la asa zisa recaluclare a pensiilor, ca dupa cum se vede, numarul nemultumitilor creste in fiecare zi!

dr.jivago   •   21.08.2024, 06:39

Parvulescule , tot in șoc esti? Nu te-ai trezit? Dar , ia zi, cu ce te indeletnicesti pe la SNSPA-ul ala? Ti-e greu sa pleci, sa-ti dai demisia , nu? Oare , n-ar fi bine sa si-o dea Rafila???

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close