DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cristian Pîrvulescu, după afirmațiile lui Băsescu privind atacul asupra lui Fico: „A susținut masiv aceste orientări violente și scindarea societății”

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

m1a2r3i4a1n5a6   •   19.05.2024, 21:12

Domnule profesor Pârvulescu, ori înseamnă sau, în text trebuie să scrieți or ( pe când). Băsescu are dreptate când spune că problemele din societate creează neliniște. V-ați gîndit cât de neliniștiți sunt peste 50% din români de creșterea prețurilor, a tarifelor la energie? M.Grancea

rurikid11   •   19.05.2024, 19:59

poate ne explica parvulescu cum se impaca promovarea green dealului pe de-o parte si promovarea militarismului si a inarmarii pe de alta parte. nu zic ca base are dreptate da parvulescu *** nu e, daca ii faci un *** psihologic serios realizezi ca are lacune grave de logica.

BOEMIAN   •   19.05.2024, 19:03

Parvulescu este o ***, agentul mesajelor de la Deep State. Green Deal este o mega-afacere, nu contribuie cu nimic bunăstării populației. Tentativa de asasinat al premierului executată de un comunist *** contra unui lider de dreapta

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

ciobanudorin_2006   •   19.05.2024, 18:08

Mai degrabă l ați critica ptr modul abject cum a condus România ptr el și clica lui care sau imbogatit ptr 10 generații pe spinarea noastra.Iar justiția la sprijinit întru totul.Smecherasul asta mi-e mila ca e bolnav dar ar trebui sa facă" bulau " la greu ....cu toată clica lui.A înapoiat tara cu 60 de ani.Ca a spus ca ala e asa și alalaltul e altfel și apar tensiuni e fix 0.Toti spunem doar ca avem capul pe umeri.

Lasacomentariu   •   19.05.2024, 17:48

Asa e! Lumea a luat o razna. Ieri il sustineau pe base, azi il critica sau il ignoră. Avramescu, parvulescu, iont morar, pata, iliceanu, ungureanu, cristian preda....si multi, multi altii ajunsi cu ajutorul sustineri basestiene consuli, ambasadori, europarlamentari, mari directori, e drept la privat, grade, titluri......profesori, decani, rectori....Si acum? Nu va e rusine? Parvulescu e sluga la alte televiziuni si nu la a3, pentru corectitudine si antifake.

ElenaS   •   19.05.2024, 17:14

Poate ca daca dl profesor Pirvulescu nu ar mai frecventa televiziunile "d lui profesor" Dan Voiculescu , atunci ar vedea lucrurile asa cum sunt.

csaba   •   19.05.2024, 17:09

Este adevărat că lumea a luat-o razna, iar dacă nu se vor lua măsuri contra extremelor că o fi de dreapta sau stânga sau pe bază de religie tindem spre război chiar și nuclear, mă uit la știri și văd și citesc nu mai departe în Israel, nu s-au făcut greve pentru evrei dar pentru palestinieni sare toată lumea de parcă nu palestinienii susțin Hamas și alte formațiuni teroriste și mai pot continua cu multe exemple din Turcia, Rusia etc.

Angelus   •   19.05.2024, 15:56

Base *** are dreptate, se impune populației din UE să accepte niste masuri pe care nimeni nu are voie să le critice, la fel ca în probleme războiului Ucraina vs Rusia, daca nu ești cu NATO ești împotriva lor.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

valihaita   •   19.05.2024, 15:47

Eu cred ca mass media a raspandit aceasta violenta.Imi aduc aminte ca si n Romania pe timpul guvernarii Dancila erau destule articole si destui intelectuali care indemna lumea sa iasa cu topoare si sa rastoarne guvernul Dancila .

    69gato   •   21.05.2024, 19:54

    valihaita   •  19.05.2024, 15:47

    Eu cred ca mass media a raspandit aceasta violenta.Imi aduc aminte ca si n Romania pe timpul guvernarii Dancila erau destule articole si destui intelectuali care indemna lumea sa iasa cu topoare si sa rastoarne guvernul Dancila .

    Ești la 2 km de subiect...

IulianH6   •   19.05.2024, 15:46

Green Deal = o mare IPOCRIZIE, Cică înseamnă condamnarea la moarte, nu doar a Europei, ci a umanității, pentru că aveam un mandat de realizat, un model de impus”, a spus Pîrvulescu. -Oare Pîrvulescu care se pretinde cu studii superioare Nu știe că Ciclurile naturale se produc de milioane de ani, Încălzirea si Răcirea Planetei. -Erele Glaciare existau când încă Nu existau civilizatii moderne, Perfidia și Lăcomia celor ce conduc U.E -Oare cand UE taxează si Vulcanii care emană gaze de milioane de ani ?! -Cand taxati Oceanele care emană Gaz Metan din adancuri ?! -Cand taxati toate Procesele Naturale de Descompunere si Fermentare din Natură care emană Gaze de milioane de ani ?! -Când taxati eruptiile Solare ?!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close