DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cristian Pîrvulescu, după afirmațiile lui Băsescu privind atacul asupra lui Fico: „A susținut masiv aceste orientări violente și scindarea societății”

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

joydownson   •   19.05.2024, 15:27

Green Deal-ul este necesar, dar ce se incearca sa se impuna drept program energetic verde este ineficient deocamdata. Ca sa citesc un proverb romanesc: ,,se pune carul inaintea boilor". Inca nu sunt eficiente noile solutii energetice, dau rateuri, sunt inca in faza de cautare. Fico este victima propriului discurs! Asa se intampla de obicei in istorie. O sa dau exemplul lui Robespierre cel care a introdus pedeapsa prin ghilotinare si a murit executat prin propria metoda!

zorrozabal   •   19.05.2024, 14:23

Pârvulescu este un bugetar!Și soția tot bugetara!Și „cânta”conform„liniei”-trasate de Comisia europeana!Basescu la rândul lui este ca acei raufacatori ajunși la batrânețe și care merg la manastire!

suparman   •   19.05.2024, 14:04

Nici Parvulescu, nici Basescu nu vad adevarata problema. Juraj Cintula a invatat sa traga cu pistolul in Romania. Din cauza faptului ca Romania a trimis toate armele si munitiile prin vecini, cetatenii straini veniti la noi invata sa traga nu cu arme de foc, ci cu pistoale cu apa. In conditiile astea Cintula a tras foarte bine, pentru ca putea sa nu nimereasca deloc tinta.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close