DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Cristian Tudor Popescu, paralelă între George Simion și Mircea Geoană: „După 15 ani, prostia de la noi e mai multă și mai scumpă”

« Înapoi la articol

Comentarii (20)

tomitan   •   25.07.2024, 00:46

Dragă dl.CTP,țin să te contrazic.In România a fost un politician care a aplicat aceasta metodă,Mazăre ex primarul Constantei.A construit niste blocuri in" cartierul tineretului Baba Novac". Că arată precum cele din țara lui Oblio( strambe) ,asta e la 10-20000€ apartamentul n-ai pretentii.1.Afacerea nu este Caritas ,ci se bazeaza pe coruptie pură.2.Primii care au dat buluc au fost micile companii de constructie care au crezut ca l-au apucat pe D-zeu de picior.Mazăre a promis că firmele care construiesc pe banii lor blocuri si le vând apoi cu zero profit oamenilor ,de aici si pretul mic, vor avea parte de contracte cu primaria,adica bani de la buget. O șpaga legală dată partidului mai pe româneste,dar varianta shortcut.Normal ca afacerea nu a mers si s-a lasat cu falimente,iar blocurile sunt facute din materiale de proasta calitate gen "hrushovski". Repartizarea s-a facut prin " tombolă" ,adica tombola partidului. PS.Totul se gaseste pe net: google search

Alexabra   •   25.07.2024, 00:02

Hai..intru pe intrebarea zilei,unde ai raspunsul in link....Eu,mai gresesc,castigatorii ctpisti...100%100..."castiga ..:))))

Alexabra   •   25.07.2024, 00:00

Pai? Chiar...cum de chemau pe timpuri...pssyilele alea,antimolii? Of....ce c.t.p. am.....!!!! A!! Molitox,dar tot din naftalina erau.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close