„Cu inimile îndurerate anunțăm plecarea dintre noi a iubitei noastre profesoare, soție, fiică, prietenă Cristina Irimie”, se arată pe o pagina GoFundMe, prin care se solicită fonduri pentru a ajuta familia femeii cu cheltuielile de înmormântare, relatează Digi 24.

Pagina GoFundMe a fost lansată de Corneliu Caprar, stabilit în Suwanee, Georgia, care spune despre Cristina Irimie că a fost „o membră remarcabilă a comunității românești din Atlanta”. Până acum s-au strâns 1.000 de dolari. 

Și Ruxandra Tocitu, o altă româncă stabilită în SUA, a transmis un mesaj de condoleanțe pe Facebook după atacul de la liceul din Georgia în care au murit doi profesori și doi elevi.

Suspectul a fost reținut de poliție

Numele Cristinei Irimie a apărut în comunicatul transmis de autoritățile din Georgia, prin care anunțau patru victime în urma atacului armat ce a avut loc la liceul Apalachee din Winder.

Colt Gray de 14 ani a deschis focul, miercuri, la Liceul Apalachee din oraşul Winder, omorând doi profesori şi doi elevi, afirmă anchetatorii. Alţi opt elevi şi un profesor au fost răniţi. El a fost arestat în campus şi va fi pus sub acuzare ca adult.

Poliţia a identificat victimele ca fiind profesorii Christina Irimie şi Richard Aspinwall şi elevii de 14 ani Mason Schermerhorn şi Christian Angulo.

Într-o conferinţă de presă, directorul Biroului de Investigaţii din Georgia, Chris Hosey, a afirmat că arma folosită a fost una „de tip AR (semiautomată – n.r.)”.

FOTO: Facebook/Ruxandra Tocitu

Urmărește-ne pe Google News