Cred că şi pisica mea poate să povestească toată seria filmelor cu “B.D. în acţiune”, “B.D. la munte şi la mare” şi ce-o mai fi, pentru că, la orice oră din zi şi din noapte, latră pe câte-un post TV. Săptămâna asta, le-am văzut la Antena 1. Mă aştept să le aud difuzate şi la radio. În acelaşi timp, pe Prima TV rula furibund capodopera românească “Liceenii”, care numai pe Trinitas TV şi Animal Planet nu s-a văzut, în rest nu i-a scăpat nimic. Bună afacere!
Corina Chiriac e mai longevivă pe micile şi ciudatele ecrane decât avocata Paula Iacob (exemplu la întâmplare). Emisiunea cântăreţei de la Naţional TV mai are un pic şi face suta de ani. Medalia de argint! (După “Teleenciclopedia” de la TVR). Cred că Andreea Marin îşi roade unghiile de ciu… ăăă… de fericire şi solidaritate cu colegii de breaslă.
“Ai avea ceva împotrivă ca Edy Mexicanu să meargă-n seara asta cu mine la curve?”, întreabă ingenuu distinsul Corneliu Vadim Tudor în emisiunea “La Măruţă” (PRO TV). Orice-aş comenta apropo de asta n-ar face decât să strice bunătate de scenă.
Un crainic de la România TV l-a numit pe Radu Mazăre “primarul Capitalei”. Poate ştie el ceva ce noi nu ştim. Întrebarea importantă e alta: Sorin Oprescu a aflat?
“Mai lasă-mă o dată să amuşin!” – se roagă Mihai Morar de Anna Lesko, mirosindu-i ceafa în direct. Ce-aş putea comenta la asemenea probă de umor spontan? Mi-e că Morar e procesoman şi mă dă în judecată… Şi n-am bani de avocaţi buni.
Mai sunt şi alte emisiuni glorioase, să nu credeţi că numai “Cârcotaşii” de la Prima găsesc găunoşenii amuzante. Şi invitaţi pe măsură. Pe la alte posturi, toate de ştiri, reporterii se întrec în mărgăritare, iar frecvenţa cu care le scuipă mă determină să nu mai pomenesc televiziunea care le difuzează, poate şi pentru că majoritatea evoluează cam la fel.
“Accidentul a fost oribil, dar din fericire a fost un singur mort”, am auzit undeva. Chiar şi dacă-i murea numai omuşorul sau o unghie, cuvintele fericire şi mort n-au ce căuta în aceeaşi frază. Aşa cred eu. Oana Zăvoranu a intrat în direct prin telefon la România TV s-o pârască pe mă-sa că face afaceri cam scămoşate din punct de vedere fiscal. Probabil la poliţie era închis şi, prin urmare, s-a dus fata la televizor, ce să facă…

Urmărește-ne pe Google News