Într-o postare pe Facebook sub titlul „Cartea lui Ciucă – pe locul 2”, CTP scrie că „deși pentru cartea lui N. Ciucă despre slujbă și țară (Ostașul a căzut între timp) PNL, partid beneficiar de fonduri electorale de la guvern, a cheltuit peste 2 milioane euro, ea nu este decât pe locul 2 în istoria coțcăriilor «editoriale» postdecembriste, după «Eterna și fascinanta Românie», tipărită în 1994 cu aproape 6 milioane de dolari, bani dați de la buget de guvernul Văcăroiu”.

În urmă cu 30 de ani, Viorel Hrebenciuc, atunci secretar general al Guvernului, Mihai Unghianu, secretar general adjunct al Guvernului, şi secretarul de stat Dan Fruntelată au semnat cu o firmă franceză care era controlată de omul de afaceri Adrian Costea un contract pentru editarea albumului foto „Eterna şi Fascinanta Românie”, notează Jurnalul.ro.

Contractul de 5,79 milioane de dolari a fost sponsorizat de Bancorex. După încheierea contractului, compania franceză a primut un avans, însă din comanda de 97.000 de albume au fost livrate doar 4.200 de exemplare.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a prezentat duminică, 8 septembrie, cartea autobiografică „În slujba ţării” în emisiunea emisiunii poetului şi scriitorului Mircea Dinescu de la Prima TV.

Nicolae Ciucă și-a promovat cartea pentru două milioane de euro din bani publici. Fotografia de pe coperta volumului este prezentă pe 400 de panouri în orașe, pe autostrăzi și pe drumuri naționale din România, a dezvăluit site-ul de investigaţii Snoop.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News