DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

CTP, despre cartea lui Nicolae Ciucă: E „pe locul 2 în istoria coțcăriilor «editoriale» postdecembriste”

« Înapoi la articol

Comentarii (18)

seaman651   •   10.09.2024, 21:15

Scrie in carte si despre faptele de eroism ale gheneralului?

Trandafir   •   10.09.2024, 09:16

Domnul genearal Ciuca tot mai penibil.

tomitan   •   09.09.2024, 22:15

1.Ciucă si fițuica , un fel de Bigfoot & Zewa, varianta din Modrogan 1 la hartia igienica 2.Dintre toti ,CTP ul ar fi trebuit sa fie ultimul care sa deschida subiectul ,despre cheltuirea banului public.Mai intai sa ne explice , public , cum era pe vremea cand lucra ca managersi jurnalist la Adevarul, cand guvernul Nastase ii mituia legal prin reclame la CET -uri la SNCFR ,etc.Toate marile deconcentrate cumparau din banul public reclama in Adevarul dl.CTP.Sa ne mai aducem aminte de amicii lui Tinulică? Hrebenciuc ,Taher etc, toti coruptii?Asa ca mai sotto cu subiectul banului public.Sa vorbeasca cel care lucrat la privat si n-a facut afaceri cu statul 3.Sistemul este prost gandit.Trebuia ca la americani.Vrei sa donezi bani partidului X , mergi la AEP, aduci dovezi ca esti cu taxele si impozitele platite si apoi doneaza cat vrei tu.In trezoreria partidului X , va apare suma si donatorul, totul in mod transparent prin Autoritatea Electorala.Esti simpatizant, donezi, exact ca-n SUA.

radumatei   •   09.09.2024, 15:27

Văd mulți ignoranți care folosesc sintagma „bani publici” fără a avea habar care bani sunt „publici” și cum pot fi ei folosiți. Partidele primesc bani de la buget pentru activități specifice, enumerate strict și limitativ în lege. Promovarea prin afișaj public e una dintre aceste activități. Că PNL cheltuie acești bani promovând cartea d-lui Ciucă e strict decizia lor. Individul bolnav de ură identificat în spațiul public prin acronimul CTP nu are scuza ignoranței. El știe că panourile cu Ciucă nu sunt nici ilegale, nici imorale, cel mult o manipulare ieftină, inerentă circului politic. Dar comite la rândul său o manipulare, la fel de ieftină, asociind cartea lui Ciucă cu o țeapă care a intrat în istorie. De ce și în folosul cui? Rămâne de văzut.

luter   •   09.09.2024, 13:56

ciuca al nostru cel mai tare din parcarea din kafland barbu vacarascu

vasile_69   •   09.09.2024, 12:20

Carte, care carte??? O maculatura mincinoasa a unui rezervist care isi bate joc de colegii sai rezervisti !!!

Lisip   •   09.09.2024, 12:05

Ați observat cum dl Călin Georgescu este cu ani lumină înaintea celorlalți candidați?

armand   •   09.09.2024, 11:33

Cat de larga e vitrina cu sarlatanii d-lui Paraschivescu! Si cu cat sarg se arata cu degetul unii inspre altii! Reich, fostul ministru , spunea despre un anume analfabetism cultivat cu grija , cu rezultate catastrofale in zilele noastre , in spiritul careia cei care misca partidele politice, pastoresc lumea dupa bunul plac. Ciuca bietul e doar o oglinda a societatii romanesti, Simion la fel, lipsa unor lideri autentici este o problema globala, exceptiile fiind intruchiparea raului suprem. Asa se va alege praful si va aparea nevoia general acceptata de un reset. Asa se intampla cand uiti de unde ai venit si te confunzi cu Dumnezeu!

Lelica   •   09.09.2024, 10:52

CTP-ul nu putea dormi daca nu facea o legatura cu PSD,mare e gradina ziaristilor .

suparman   •   09.09.2024, 10:30

Banii de la buget care au intrat in conturile PNL sunt doar o foarte mica parte din taxele si impozitele platite de votantii PNL. E valabil si pentru USR si pentru PSD. Banii au intrat legal, au fost cheltuiti legal. PNL putea cumpara si varza de toti banii aia, era legal.

    alexalex   •   09.09.2024, 12:03

    suparman   •  09.09.2024, 10:30

    Banii de la buget care au intrat in conturile PNL sunt doar o foarte mica parte din taxele si impozitele platite de votantii PNL. E valabil si pentru USR si pentru PSD. Banii au intrat legal, au fost cheltuiti legal. PNL putea cumpara si varza de toti banii aia, era legal.

    Daca ai avea minima curiozitate să citești legea înainte să te exprimi ai descoperii că ce a făcut PNL este caz penal .se folosesc bani de la stat pt a se promova ceva personal al lui Ciuca,în speță o carte ,nu intram în amănunte că este greu de crezut că unul care se exprimă la nivel de 5 ani poate sa scrie o carte,nu mai vorbim de faptul că și dacă ar fi Best seller international nu s ar acoperi costurile cu promovarea

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close