Ceasul cu mobil

Ceasul Nova N 800 nu e numai un accesoriu de măsurare a timpului. Deşi e foarte mic, puteţi să-l folosiţi pe post de telefon mobil. Aparatul are în plus cameră video şi foto de 1,3 megapixeli şi e rezistent la apă. Are şi funcţie de MP3 Player, astfel că puteţi să ascultaţi muzică oriunde v-aţi afla. Cum? E simplu: cu ajutorul căştilor cu bluetooth, care se vând odată cu ceasul cu mobil. Tot cu ajutorul acestor căşti puteţi vorbi la telefon fără să duceţi mâna la ureche. Timpul de convorbire e de 3 ore.

“Jucăria electronică” poate memora 1.000 de numere în agendă, are slot card de memorie şi poate suporta card micro SD de până la 2 GB. În plus, are jocuri şi acces la internet.

Pachetul conţine: cască bluetooth, încărcător cască, card micro sd 512 Mb, cablu de date. Costă 449 de lei şi se găseşte pe site- ul www.one-gsm.ro.

Căştile fără fir

Căştile subacvatice te ajută să asculţi muzică chiar în largul mării, plutind pe saltea. Nu trebuie decât să le conectezi la un calculator, înainte de a le folosi, şi “să umpli” cei 4 GB de memorie cu melodiile pe care vrei să le asculţi. Căştile rezistă şi la scufundări, deci dacă pici cu ele în apă nu trebuie să îţi faci griji. Le găseşti pe site-ul www.adidasi pearcuri.ro. Costă 550 de lei.

Aparatul foto subacvatic

Aparatul foto Olympus μ-550WP este subacvatic şi poate fotografia până la o adâncime de 3 m. Caracteristici tehnice:
10 megapixeli;
are 17 moduri de fotografiere pentru cele mai bune rezultate în diverse situaţii.

Costă 589 de lei şi poate fi cumpărat de pe site-ul de internet www.digital-camera.ro.

Ceasul rezistent la temperaturi scăzute

Ceasul Casio Sea-Pathfinder SPF-60S-1VER Twin Sensor costă 838 de lei şi poate fi comandat de pe www. casio-ceasuri.ro. Cu el puteţi faceţi scufundări fără probleme. Iată ce caracteristici tehnice are:

cadran cu auto-iluminare (cu funcţie de autoreglare a luminozităţii);
este rezistent la temperaturi foarte joase;
are altimetru, mai exact poate măsura înălţimea (până la 4.000 m);
poate măsura presiunea atmosferică;
afişează de la -10 până la +60 grade Celsius, având posibilitatea de schimbare din Celsius în Fahrenheit;
măsoară adâncimea: are un senzor de presiune ce măsoară modificările presiunii apei, converteşte rezultatul şi afişează adâncimea (până la maximum 100 m);
are şi o capacitate de memorie, înregistrând timpul total de scufundare, adâncimea maximă şi temperatura apei la adâncimea maximă;
are cronometru cu sutimi de secundă;
are timer cu o cronometrare inversă;
are 5 alarme zilnice independente;
are calendar (preprogramat până în anul 2039);
afişează ziua şi data curente;
bateria are durata de viaţă de 2 ani.

Urmărește-ne pe Google News