S-a apucat de regim la sfârşitul anului trecut. “Am luat această decizie înainte de Sărbători. Pe 19 decembrie am mers la un nutriţionist, care mi-a alcătuit un «meniu » special, de la care nu m-am abătut deloc. Timp de două luni am mâncat de cinci ori pe zi, la ore fixe. Aşa am reuşit să dau jos 23 kg, iar până în septembrie mi-am propus să mai slăbesc circa 50 kg”, ne-a spus Cristian Popescu Piedone. Potrivit acestuia, dieta nu este foarte drastică, dar trebuie respectată cu sfinţenie.
Iată dieta:
Prima şi a doua săptămână: de cinci ori pe zi se mănâncă doar peşte sau carne fiartă, la grătar sau la cuptor.
Săptămâna 3 şi 4: se micşorează cantitatea de carne şi se introduc legume. Deci, de cinci ori pe zi, pe lângă carne se mănâncă şi legume.
Săptămânile 5 şi 6: pe lângă cele cinci mese formate din carne şi legume, o dată pe zi se bea şi un iaurt degresat. 4
Începând cu săptămâna a şaptea, se reia regimul.
La ce are interzis:
– prăjeli
– dulciuri
– sucuri
– apă minerală
– pâinea de toate tipurile
– alcool