DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cum arată scrisoarea oficială pe care o vor primi toți pensionarii de la Ministerul Muncii și Casa de Pensii

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

dabaca2020   •   03.09.2024, 18:02

Politicienii psd-isti vor ,,primi plata si rasplata la urmatoarele alegeri ! S-au bazat pe electoratul lor ,preferat adica pensionarii ,dar de aceasta data ,au greisit . Pensioanrii care sunt nemultumiti ,vor vota asa cum merita psd,, ---Oare de ce nu lamuresc problema acelor tichete de trasnport ? Aceste tichete nu sunt de folos la majoritatea pensionarilor ,Sa le schimbe cu tichete de masa ! Poate ne ajuta autorii articolului cu acest ,,subiect ,!

Graziela   •   27.08.2024, 12:25

O bataie de joc strigatoare la cer, made by psd in cardasie cu pnl ! O abureala a pensionarilor - plutonul de baza al alegerilor! Ne meritam soarta !

nasty1   •   26.08.2024, 22:42

E mare diferenta de la "Crestem toate pensiile cu 40%", cum promitea PSD in opozitie, la "Pensia dumneavoastra nu scade"! :))) Iar celor 1 milion de pensionari care nu vor avea indexari cu inflatia in urmatorii 5 ani nu le scade puterea de cumparare, deci le scade pensia? Oare atat de naivi sunt pensionarii sa creada iar minciunile PSD?

Chircutz   •   26.08.2024, 22:36

Mint cu mare nerușinare!!! Țară de lichele, țară de secături, în care competența este un handicap, ipocrizia este lege iar corupția a devenit monedă națională, țară în care orice autoritate nu există decât în stare de șantaj, în stare de mituire ori în stare de impotență! !...

NECULAI52   •   26.08.2024, 22:10

Alți bani, altă distracție! Ăștia fac în ciuda deficitului bugetar! Dacă nu primesc scrisoarea, unde reclam ?

HOPAHPO   •   26.08.2024, 20:18

Simona O."Nici o pensie nu scade! O mai spunem o dată ca să fim siguri că s-a înțeles: Nicio pensie nu scade! În rest, rămâne cum am stabilit – peste 3,8 milioane de pensii vor crește” Asa a spus si Bula cand a fost dat afara din clasa.Simona a ramas repetenta la recalcularea pensiilor .Vrem sa stim care a fost motivul acestei"recalculari "si cine a dat ordin sa se faca.S au cheltuit milioane de euro cu aceasta recalculare si cate se vor mai cheltui si totul a fost un fiasco.Nu te apuci sa faci paine daca nu ai drojdie , dar voua nu va pasa. Raman pensionari fara pensia minima .persoane cu deziabilitati lasati in voia soartei,dar cei cu pensii suplimentare, ca prin o minune au ramas la fel,adica pensii la care foarte putini pot visa .Si revin inca o data :care a fost scopul acestei recalculari ? nu se poate intelege . Acum a ti inceput sa trimiteti scrisori , ce urmariti cu aceste hartii ? Pentru ce nu trimiteti scrisori celor care au mai mult sa se solidarizeze cu cei saraci?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close