DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Un sejur all-inclusive în Bulgaria prin comparație cu România. „Am dat 2.500 de lei pe șase nopți. Tot e mult mai ieftin decât la noi” 

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

iugavirgil   •   21.07.2024, 16:00

albena o statiune pentru familii cu copii , regimul all inclusive fiind recomandat . acum 20 de ani era statiunea nemtilor veniti prin Tui , erau cluburi si discoteci , lantul hotelier Laguna era renumit iar hotelurile de sus din padure gen Magnolia erau pentru rusi . Celebru era restaurantul Poco Loco unde ospatarii cantau si dansau , era greu sa gasesti o masa libera .

PentruPace   •   21.07.2024, 11:31

La Varna im Bulgaria e curat, mancare buna, nisip fin, esti tratat regeste. Toti vb engleza si e mult mai ieftin ca in Rom. Vreti pui vechi si stricati, cartofi prajiti in ulei pastrat de asta vara si sa fiti luari la misto cu preturi mai scump ca in Monaco...duceti va in Romania.

nobody   •   20.07.2024, 22:13

La noi boboru` este inghesuit cu televizoru` in doua locuri mari si late mamaia si eforie nord. Mamaia pentru aia "care are" eforie pentru aia care "nu prea are". Bonus pt tineret - vama veche. In atari conditii normal ca horecaru (la care, sa fim cinstiti pana la capat) cotizeaza din greu la televiziuni sa promoveze cele 2 statiuni si jumatate (vama veche - jumatatea) si apoi sa traga pielea de pe licuricii ce traga ca mustele la... D`apoi cand vii ca turist din nord sau din vest, nu mai stai sa cauti alternative, apari si te infingi exact unde trebuie! In sfarsit, pe mine nu ma deranjeaza, dimpotriva am zonele mele de pe litoralul autohton nepromovate, linistite, cu apa chiar ok si preturi acceptabile fata de cele pt "boieri". Pt ca da, poti sa-ti faci concediu de 10 zile, la apartament modern cu vedere la mare cu 30 de milioane, incluzand si mancarea aici. Conditii de cazare mult peste bulgari...

luisharcsa   •   20.07.2024, 20:46

Cu goagal translate nu cred ca nu se rezolva vorbitul

usernameGigel   •   20.07.2024, 20:28

Cum asa? Doar noi suntem cei mai tari si cei mai cinstiti, mai primitor ca romanul nu e nimeni si mancam usturoi fara sa ne miroasa gura. Nu furam de la batrani si de la saraci, ci doar de la bogati ca sa le dam saracilor. De la buget nu furam ca sa ne cumparam Mertzane, sa moara vecinii cat de bine stim sa furam. Noi suntem daci sau romani, nu alde taraie-brau de italieni sau germani, am inventat motorul cu reactie, avionul si trotineta, dar ni le-au furat altii, ca noi suntem si cinstiti si la locul nostru.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close