DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cum încearcă Dănuț Lupu să scape de al treilea dosar pentru șofat fără permis. Avocat: „Era pe trotuar la momentul depistării”

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

cronicaruldefotbal   •   22.06.2024, 20:06

Sa vad o campanie impitriva lui Iorgulescu si Vlad Pascu nu vrajeala asta cu Lupu... zilnic sa urle ziarele! Lupu e pistol cu apa ... avem legi stupide,stupide,stupide

adriann_   •   22.06.2024, 16:18

In timp ce drogatul ucigas Mario Iorgulescu se indreapta spre prescrierea faptelor, Lupu se pregateste de a doua sedere in puscarie. Asta desi n-a condus beat sau drogat si n-a omorat vreun om. Sunt absolut de acord ca si fapta lui trebuie pedepsita, dar la naiba, pedeapsa lui trebuie sa fie proportionala cu fapta si cu pedepsele practicate in domeniu. Totusi vina lui Lupu e pur administrativa, nu a dat din nou examen de permis, dar avusese permis obtinut legal, nu uitase sa conduca...

tomitan   •   22.06.2024, 15:54

Da băh domn avocat,ai perfectă dreptate, Dănuț era pe trotuar ,intins ,iar sticla de " Săniuța" lângă bordură.Cum sa se urce la volan cand el nu se putea ridica in șezut de beat ce era. Caz rezolvat .Onorata instanta o amenda ca era beat si si-a facut nevoile in loc public si s-a terminat procesul. PS. Avocat made in Romania= absolvent al unei Facultatii de Ipocriti .Precum confratii să-i corupti din magistratura , o adunatura incompetenta de farisei.Din cauza lor si a politicienilor românii sunt tinuti la poarta Schengen si li s-a pus stampila de coruptii Europei.

cronicaruldefotbal   •   22.06.2024, 11:54

Hai sa l vedem pe Iorgulescu jr nu pe Lupu... asta a facut deja puscarie... chiar nu mai vedem padurea de copaci?

Moshu   •   22.06.2024, 10:30

Exista un precedent concludent cu fostul prefect de Gorj : nu la puscarie ci la psihiatrie sa fie internarea,pt ca un om *** nu persista in asemenea comportament !

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

HOPAHPO   •   22.06.2024, 10:06

Talentul sau a fost compensat atat timp cat a fost fotbalist, prin salariul care l a primit si alte avantaje .A fost meseria lui asa cum fiecare dintre noi avem o meserie ,medic , profesor , sofer , bucatar etc . Dar asta nu inseamna ca avem alte drepturi aparte , de cele normale . Legile trebuie sa fie respectate ( in special conducerea unui autoturism cu implicarea accidentelor cu sute de morti in fiecare an ) .Cate vieti nu au fost curmate de soferi imprudenti , conducand beti sau drogati sau fara permis ? Fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale .

mateini   •   22.06.2024, 09:41

Un golan rasfătat . Să ne spună Maestrul Halagian,din ceruri,cum l-a adus de manglitor de la turci sau de la greci,unde fusese arestat .Și a mai fost și ingrat față de Maestru

VasileBratu   •   22.06.2024, 09:12

Sa-i Rușine. Se vede cât respect are de țara asta. Unora li se umfla capul pana le plesnesc. Pușcărie cu executare poate așa se vor învața minte.

MistyDo49   •   22.06.2024, 09:01

Va rămâne exemplu negativ de fotbalist, în ciuda faptului că a fost talentat . Cazierul lui este deschis de ani de zile

jeky   •   22.06.2024, 07:28

Nu îl înțeleg,hai că o dată sa întâmplat dar comiți încă o dată tot aceași faptă

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close