DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Ştiri Acasa | Ştiri

Cum poți să obții adeverințele pentru pensie de la firme care nu mai există

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

122768mcm   •   04.09.2024, 14:09

Sunt arhive care au dispărut.Au ars.Oameni care nu-şi mai pot recupera datele.Şi nimeni nu răspunde penal.E o glumă asta cu accesarea arhivelor.

rediueugen   •   03.09.2024, 20:53

eu incerc de 3 ani la arhiva SC ARTUROS IMPEX SRL cu sediu in sat Holboca Jud. Iasi,cu cerere in ofiuciu...online...telefoane...si nimic nu vor sa mi dea adeverinta.Ce sa duc la casa de pensii?daca dreptul meu este calcat in picioare.cine stie cum se poate rezolva?

kicker666   •   03.09.2024, 16:09

Intrebare pentru politicienii nostri nepasatori si imbuibati : De ce exista Arhivele Nationale daca nu are obiectul muncii,s-au infiintat sute de firme de arhivare private,conditii de arhivare discutabile,care ne usuca de bani iar sediile AN stau cu rafturile goale,la fel celelalte institutii ale statului care au copii dupa documente,facute chiar de acestea dar pun pensionarii pe drumuri din motive gen : s-au falsificat carti de munca si adeverinte in trecut.Eu intreb din nou : Cu al cui concurs s-au falsificat ? Cine a avut acces la ele ?

unfake   •   03.09.2024, 14:34

Baza aia de date e o gluma proasta. Gasesti orice numai ce cauti, nu. Incercati sa gasiti ceva si anuntati-ma si pe mine cum ati facut, va rog.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close