DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cum se trăiește în Bătrâna, Hunedoara, cea mai mică comună din România: „Pâinea vine o singură dată pe săptămână”. Obiective de modernizare: cabinet medical și repararea ulițelor

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

SilviuCovaci   •   27.08.2024, 23:41

Păi domnule învătător-primar, de 24 de ani NU ati fost in stare să faceti un cuptor de pâine pt. tot satul ??? Ce mare scofală ? Că sunt atâția oameni care au , in curte, cuptoare de pâine, peste tot in Romania !!!! CU muncă voluntară, cu oamenii din sat/comună faceti usor un cuptor! Făină aduce fiecare, drojdie faceti/cumpărati la plicuri, apă aveti, lemne de foc aveti prin comună, oameni care să lucreze acolo, nu cred că e problemă...!!!!Aprobări sanitare etc....?? Ce, oamenii care-si fac singuri pâine, in curte, au aprobări sanitare ? Rezolvati cumva !!!

Prodromos   •   27.08.2024, 12:14

Ce nume frumos! Daca sinonimul acceptat ar fi Inteleapta (sau SOFIA - intelepciune), probabil ca lumea onlineista s-ar bucura de tacere, mai degraba decat de proprie parere. Altfel, doar "Haideti sa haidem!"ne pricepem sa vociferam. Excelsior, Batrana! Voi veni sa vad cat de tanara si frumoasa ESTE! In fond, intinerirea veritabila e apanajul batranei intelepciuni

Notme   •   27.08.2024, 05:09

Când avem noi bani pentru ceva ?nici marcajele comunale nu mai pot afișate corect că au grijă să fure orice, Ciolane pentru ce plătesc românii taxe?

Adysp   •   27.08.2024, 00:41

Intr-o comuna de fapt e sat cu 87 locuitori sant 9 consilieri locali??? In ce lume traim?

nici_nici   •   26.08.2024, 21:04

Ar trebui sa dispară cât mai repede aceasta comuna. Satul Bătrână sa apartinela de o comuna mai mare.

    Inginer   •   27.08.2024, 13:53

    nici_nici   •  26.08.2024, 21:04

    Ar trebui sa dispară cât mai repede aceasta comuna. Satul Bătrână sa apartinela de o comuna mai mare.

    Dar de care comună? Şi, mai ales, cu ce vor ajunge oamenii la primărie pentru acte în noua comună?

golgol   •   26.08.2024, 20:37

Ciolacu,Ciuca ,Simion,Sosoaca , Lasconi ....am uitat pe cineva ? Ăștia ridica lunar zeci de mii de euro ....Aia din Batrana primesc pâine o dată pe săptămână! Asta i România ce v o doriți ?? Fără schimbarea Constituției pt popor și fără referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt modificare și stopare de legi aia de sus trăiesc în.lux și voi votanților ,veți plăti taxe și impozite aberante sa le acoperiți lor și prietenilor salariile , bonusuri,pensii speciale! Voi nu înțelegeți că votul vostru nu contează în condițiile acestei Constituții???Voi nu vedeți că nu au tăiat pensiile speciale? Voi nu vedeți că în 90 au scos din Constituție legea profitului ilicit ca sa poată avea averi ce nu le pot justifica??? Voi nu vedeți că și bat joc de voi ??? Taxa pe boala deși plătim CaSS, recalcularea pensiilor cu un calcul complex ca sa le mai rămână bani la buget ,nu sa ajute pensionarii ,haos peste tot in tara! E momentul ca Romania sa se trezească !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close