Mike a ieșit afară miercuri seară, în timp ce furtuna lovea statul american, și a transmis în direct pe platforma Kick. Mike s-a aruncat cu salteaua în apă, dar a trebuit să se prindă de un copac din cauza vântului intens. Zona se afla sub un ordin de evacuare, rezidenților li s-a recomandat să-și părăsească locuințele pentru propria siguranță.

,,Vântul a început să bată și nu știu să înot… așa că a trebuit să mă prind de copac. Treaba mea este doar să distrez și să mă gândesc la lucruri creative pentru a-mi distra chat-ul“, a declarat Mike Smalls Jr pentru BBC.

Mulți oameni au criticat comportamentul lui Mike pe rețelele sociale, sugerând că își riscă viața pentru clickuri.

Întrebat despre reacții, el admite că ceea ce a făcut a fost „controversat” și recunoaște că unii ar putea crede că nu își riscă doar viața, ci și viața celor care ar putea fi nevoiți să-l salveze. Dar, influencerul a adăugat: „Din punctul de vedere al creatorilor de conținut, oamenilor le place să vadă lucruri la limită”.

Cascadorii periculoase

Mike este unul dintre numeroșii creatori de conținut de pe platformele de social media, inclusiv Kick și TikTok, care au transmis în direct și au câștigat bani din cascadorii periculoase și riscându-și viața în timpul uraganelor. Livestreaming-ul este jobul full-time al lui Mike, iar cascadoriile sale anterioare includ lansarea de artificii într-un dormitor și provocarea personalului din restaurantele fast-food.

Video: Mike Smalls Jr, Sursă: DramaAlert

Departamentul de Poliție din Tampa a declarat că ignorarea ordinelor de evacuare obligatorii pune vieți în pericol. Cei care nu respectă aceste avertismente își pun propria siguranță în pericol și îngreunează munca salvatorilor.

Aceasta nu a fost prima dată când Mike s-a expus pericolului, având deja un istoric de cascadorii riscante.

Sute de persoane au murit în timpul sezonului de uragane din acest an, care a devastat părți ale coastei sud-estice a SUA. Milioane de oameni au fost forțați să evacueze în timp ce Uraganul Milton, măsurat la apogeu ca un uragan de categoria 5, a ajuns miercuri pe țărmul Golfului Florida. Cel puțin 16 persoane au murit în furtună, milioane sunt încă fără curent electric și mii au fost salvate de primii respondenți în timp ce apa a inundat locuințele.

Uraganele Helene și Milton au marcat o perioadă extrem de aglomerată de vreme tropicală în SUA. În mai puțin de două săptămâni, s-au format cinci uragane – nu departe de ceea ce Atlanticul ar vedea în mod obișnuit într-un an întreg.

Urmărește-ne pe Google News