Pentru a reuşi, Romaniţa a făcut sport şi a mâncat salate, peşte, fructe, legume ori carne la grătar. “Beau numai apă plată, fresh de portocale sau ceai”, ne-a declarat creatoarea de modă.
Din meniul ei nu lipsesc însă salatele cu ton sau de avocado, legumele la grătar, peştele şi, uneori, friptura de vită în sânge. Romaniţa e foarte mândră de faptul că nu are nici un pic de celulită datorită regimului ei alimentar.
“Am 59 kg, greutatea dinainte de sarcină, însă am mai multă masă musculară, deoarece fac mult sport. Merg la sală de cinci ori pe săptămână, urmez un program conceput special pentru mine şi iată că funcţionează! Nu e uşor să-mi fac timp, însă nu există excepţii. Mai merg de trei ori pe săptămână la masaj şi mănânc în principal legume, fructe, peşte şi fructe de mare”, s-a destăinuit Romaniţa.
Fără carne de porc şi sucuri acidulate
Ea nu consumă deloc carne de porc, sucuri acidulate, nu fumează şi nu bea alcool. În schimb, bea multă cafea. “Acum sunt foarte mulţumită de cum arăt”, a mai spus designerul.
↑În timpul sarcinii, Romaniţa s-a îngrăşat 24 kg
Ce spunespecialistul: «Are o dietă foarte corectă»
“Romaniţa a urmat o dietă foarte corectă, atât în privinţa alimentelor selectate, a modului lor de pregătire, a ritmului meselor, stilului de viaţă sportiv ori masajului, care activează circulaţia sangvină şi limfatică. Pe lângă factorii ereditari, creatoarea reuşeşte, prin contribuţia personală, să se menţină în formă, influenţând felul în care arată prin regim alimentar echilibrat, exerciţii fizice, evitarea consumului de alcool şi a fumatului”, e de părere dr. Elena Armenescu (foto), specialist în boli de nutriţie la Clinica Dr. Tiron (Ştirbei Vodă nr. 94. Telefon: 0722.509.810).
Citeşte mâine cu ce regim a slăbit Teo Trandafir
Vezi cum au slăbit şi alte vedete:
Laurette: „Am făcut sex pe masa din bucătărie, până la 4 dimineaţa”