„Banul vorbește Acu, că se hotărî și Ciolacu, am deja un algoritm pentru cum voi vota la prezidențiale. Dacă Simion G. sau Șoșoacă D. ajung în turul 2, nu va fi ușor, nici plăcut, dar va fi limpede: nu-l votez pe Putin”, a transmis CTP, la câteva ore după ce Marcel Ciolacu a anunțat că va candida la Președinție din partea PSD.

Cristian Tudor Popescu a adăugat însă că dacă opțiunile pentru turul doi vor fi Ciolacu, Ciucă, Geoană și „țoapa” Lasconi, atunci va alege să „dea cu banul” pentru a decide pe cine să voteze.

„Dacă nu, atunci, oricare ar fi perechea din turul 2 dintre jumătățile de om călare pe jumătate de iepure șchiop, Ciolacu M., Ciucă N., Geoană M., precum și țoapa soră de lapte cu Firea G., Lasconi E., în premieră absolută în cariera mea de alegător, voi da cu banul”, a conchis jurnalistul.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a anunţat oficial marți, 20 august, candidatura la alegerile prezidenţiale, după ce, cu câteva ore mai devreme, făcuse anunțul printr-un mesaj audio intern adresat colegilor din partid.

Liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au decis pe 4 iulie calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va fi pe 24 noiembrie, al doilea tur – pe 8 decembrie, iar alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News