În plus, te bucuri de reduceri atractive la superbranduri. Iar dacă scanezi Kaufland Card, vei primi un cashback suplimentar de 5% (calculat din prețul deja redus al produselor care fac parte din Superbrandurile fiecărei săptămâni) direct în contul tău Kaufland Card. Cashback-ul va fi disponibil sub formă de cupon Kaufland Card activabil, începând cu 18 noiembrie.

Învârte Roata Brandurilor bune și câștigă instant premii

În fiecare săptămână, dacă faci cumpărături de minimum 50 de lei, poți învârti Roata Brandurilor bune din aplicație și te înscrii automat în tragerea la sorți pentru premii în cupoane de reducere Kaufland Card. În plus, poți obține pe loc discounturi suplimentare de până la 45% la o gamă variată de produse, tot sub formă de cupon Kaufland Card

Treci la cardul digital și primești 40 de lei!

Dacă ai folosit Kaufland Card fizic timp de cel puțin 6 luni, acum e momentul perfect să faci tranziția la varianta digitală. Pe lângă confortul de a avea cardul mereu la îndemână în aplicația mobilă, te așteaptă și un beneficiu pe măsură: un cupon de 40 de lei pentru primul coș de cumpărături plătit cu scanarea cardului digital. Astfel, nu doar că economisești timp, dar te bucuri și de un bonus pentru cumpărăturile tale.

Campania este susținută printr-o comunicare de tip 360, vizibilă pe toate canalele majore: TV, online și in-store, fiind activă în toate magazinele Kaufland din țară până pe 5 noiembrie. Nu rata ocazia de a transforma cumpărăturile într-o oportunitate de câștig cu Kaufland Card!

Urmărește-ne pe Google News