Hannah, îmbrăcată într-o rochie neagră, și Mathew, purtând o cravată roșie acoperită cu cranii, și-au spus jurămintele la lumina lumânărilor, cu draperiile trase, într-o cameră care a fost folosită cândva pentru a coborî sicriele înainte de incinerare.

Cei doi tineri au spus că ziua în care și-au unit destinele a fost „destul de perfectă”.

„Ne-am dorit să ne căsătorim de Halloween, dar întotdeauna plouă foarte rău de Halloween în fiecare an. Apoi, la întâmplare, când ne-am uitat, a apărut vineri, 13, și am vrut să ne căsătorim în octombrie, așa că mi s-a părut destul de perfect”, a declarat Hannah, în vârstă de 27 de ani.

„Nu ne-am căsătorit pe mormintele reale, pentru că ar fi lipsit de respect”, a adăugat tânăra.

Întrebată de ce au ales un cimitir, Hannah a răspuns: „Întotdeauna mi-au plăcut foarte mult. Pur și simplu le găsesc destul de liniștite”.

În ceea ce privește alegerea zilei considerate ca fiind cea mai ghinionistă din an, Mathew a precizat: „Încă nu am avut ghinion, nu-i așa?”.

„Nu, am fost destul de bine. Recent am luat o casă nouă, așa că merge bine”, a completat soția lui.

Samantha Buca, un designer alternativ de rochii de mireasă care a creat rochia pentru Hannah, a spus că rochiile de mireasă negre sunt foarte populare toamna, mulți căsătorindu-se în preajma Halloween-ului.

Originea superstiției legate de vineri, 13, nu este cunoscută cu exactitate. Există o posibilă legătură evenimentele din Biblie. Se crede că Iuda, care L-a trădat pe Iisus, a fost al 13-lea oaspete care s-a așezat la Cina cea de Taină, ducând la răstignirea Sa în Vinerea Mare.

De asemenea, se consideră că vineri este ziua în care Adam și Eva au mâncat fructul interzis din Arborele Cunoașterii, ziua în care Cain și-a ucis fratele, Abel, în ziua în care Templul lui Solomon a fost dărâmat și ziua în care chivotul lui Noe a pornit în marele Potop, notează CNN.

Foto: facebook.com/hannah.sparks.334/Tom Brossard Photography

Urmărește-ne pe Google News