Claudiu Carol Kondor, 42 de ani, i-a surprins pe hoți în timpul unei livrări de colete Amazon și a vrut să oprească un individ care încerca să-i ia duba, un Ford Transit Cargo. În timpul confruntării, hoțul a demarat în trombă, cu românul agățat de portiera automobilului. Acesta a fost târât pe o distanță de peste 800 de metri, timp în care vehiculul a lovit și două mașini parcate.

Curierul a fost găsit grav rănit și a căzut pe șosea, iar un trecător a alertat serviciile de urgență. Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu a mai putut să-i salveze viața, decesul fiind declarat la scurt timp.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Poliția a găsit ulterior duba, la aproximativ zece kilometri distanță de locul atacului.

Autoritățile din West Yorkshire au anunțat că soția românului, Mariana, precum și ceilalți membri ai familiei, sunt complet devastați de această tragedie. Pe rețelele de socializare, zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate, subliniind sacrificiul curierului, care a muncit pentru a-și întreține familia.

În urma acestei tragedii, compania la care lucra Claudiu a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini familia îndurerată.

Poliţia britanică a deschis o anchetă pentru crimă, a dat în urmărire un tânăr de 24 de ani şi a arestat deja un bărbat de 32 de ani.

„Investigația privind uciderea domnului Kondor progresează, iar acum facem apel la informații din partea publicului pentru a ajuta la identificarea lui Eddie Hampshire, ca suspect pentru uciderea sa”, a declarat inspectorul-șef detectiv James Entwistle.

Urmărește-ne pe Google News