Stare de alertă într-un cartier de case din municipiul Moinești, după ce o conductă de transport petrol s-a fisurat. Incidentul s-a petrecut în curțile a două case de pe strada Atelierelor, care au fost inundate parțial cu petrol.

La sesizarea oamenilor, în zonă au ajuns imediat reprezentanții mai multor instituții ale statului, printre care pompieri, comisari ai Gărzii de Mediu și angajați ai Apelor Române.

”Din primele informații pe care le avem, putem să vă spunem că nu a fost afectat niciun curs de apă. Conducta trece prin curțile oamenilor și acolo s-a fisurat. Deocamdată, nu vă putem să vă precizăm suprafața afectată”, ne-a precizat responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, Andrei Cepoi.

Pompierii militari au anunțat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Moinești și OMV Petrom pentru a interveni în acest caz.

Suprafața afectată este de aproximativ 200 metri pătrați.

La această oră, angajații OMV Petrom au început deja lucrările de reparație a conductei.

Sursa FOTO – ISU Bacău

Citește și: Mesajul unei poliţiste din Vaslui pentru „contribuabilii care îi plătesc salariul”: „Nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia”

Urmărește-ne pe Google News