”Suntem alături 100% de jucătorii și staff-ul tehnic care au fost testați pozitiv și ne dorim să se însănătoșească mai repede pentru a putea să revină alături de echipă.

Faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic, nu va putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu”, se menționează în comunicat.

COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 28 iulie 2020

Problemele la CFR Cluj au apărut săptămâna trecută, înaintea meciului cu FCSB, care a fost amânat, după ce un jucător a fost confirmat cu coronavirus. Ulterior, s-a ajuns la 26 de cazuri.

În urma investigațiilor și retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că alte 23 de persoane depistate pozitiv, inițial, nici una nu este și nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive, a precizat purtătorul de cuvânt al campioanei, Oana Sabău, pentru Libertatea.

CFR Cluj intenționează să dea în judecată clinica Regina Maria, din București, după ce 16 persoane din club au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în preajma meciului cu FCSB, programat săptămâna trecută, pe 18 iulie, dar amânat din cauza rezultatelor testelor, informează Gazeta Sporturilor.

Urmărește-ne pe Google News