Printre cei prezenți s-a numărat și Dana Budeanu, fosta ei noră, care vizibil afectată și cu lacrimi în ochi și-a luat astăzi rămas bun de la bunica celor două fete ale ei.

Dana Budeanu, fosta noră a Deliei Budeanu, și-a luat fiicele și au mers la înmormântare. Dana Budeanu a ales o rochie neagră, peste genunchi, pe deasupra căreia a purtat o blană albă, cu imprimeu. Prezent a fost și Marcel Ciolacu, Loredana Groza dar și Mitică Dragomir, potrivit VIVA!

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Înmormântarea fostei prezentatoare de la TVR a avut loc la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova, însă acest aspect nu a fost un impediment pentru nimeni, astfel că mulți s-au dus să-i aducă un ultim omagiu.

Nu este o surpriză faptul că Dana Budeanu a venit la înmormântarea fostei soacre, mai ales că la scurt timp după ce a aflat că s-a stins din viață, aceasta a postat un mesaj de regret în mediul online. Potrivit reporterilor România TV, aflați la fața locului, Dana Budeanu a fost vizibil afectată și cu lacrimi în ochi.

Printre cei prezenți, în haine de doliu și vizibil îndurerați se numără și premierul Marcel Ciolacu. Acesta și-a arătat recunoștința față de ea, încă de când a aflat vestea tulburătoare că a trecut în neființă.

Doamna Delia Budeanu a fost un reper de profesionalism și eleganță în televiziune. Dar dincolo de micile ecrane, doamna Delia Budeanu s-a remarcat ca un veritabil ambasador al culturii, dar și un susținator fervent al cauzelor sociale și umanitare. Dumnezeu să o odihnească în pace, a scris Marcel Ciolacu.

Despre Delia Budeanu

Delia Budeanu s-a născut pe 28 mai 1946 și a absolvit Facultatea de Litere a Universității din București în anul 1969, iar între anii 1970 și 1998 a fost crainic de televiziune la TVR.

A debutat la postul național de televiziune în 1970, în cadrul programului 2, unde prezenta emisiuni ce includeau concerte simfonice.

Aproape trei decenii, Delia Budeanu a fost prezența solară de pe micile ecrane, fiind arhicunoscută pentru zâmbetul cu care își întâmpina telespectatorii la știrile postului național de televiziune.

În anul 2008, Delia Budeanu a publicat volumul „Live”, despre parcursul său ca prezentatoare de televiziune, într-o perioadă extrem de sumbră. Între anii 2008 și 2012, a realizat emisiuni culturale la Antena 2 („Oamenii timpului nostru“) și la Money Channel („Întâlnirile Deliei Budeanu“). În vara acestui an, doamna Delia Budeanu a publicat la Editura Curtea Veche, cea de-a doua carte a sa, „Jurnal. Rațiune și sensibilitate”.

Urmărește-ne pe Google News