DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Dana Budeanu și misterul „hotarului de fier” de pe Intrarea Urali. Cum s-a terminat scandalul dintre creatoarea de modă și Primăria Sectorului 1

« Înapoi la articol

Comentarii (15)

HOPAHPO   •   16.07.2024, 10:01

In fata legii suntem egali,dar exista asa zisi boieri de carton care incearca sa si apere castelele cu garduri de 2 metri ,cu zeci de camere de luat vederi si nu in ultimul rand sa inchida strazi care apartin tuturor . Asa au facut multi connationali prin Timisoara , Resita , Cluj si nu in ultimul rand in Bucuresti . Dorinta de a si apara un status de priveligiat, incalca legi si isi arata dispretul fata de cei care nu au avut atatea cunostinte economice,care sa i ajute sa eludeze legile si sa si umple buzunarul cu bani nemunciti .Dupa revolutie , fiecare a incercat sa si arete talentele pana atunci ascunse , talente care le au ajutat sa si cumpere case si apartamente la care nu au visat .Dar asta nu le da dreptul sa includa o starda in propietatea lor privata , Nerusinarea si lipsa de scrupule a acestor personaje nu are limite. Dau din coate si incearca sa elimine persoane care muncesc cinstit si nu isi atara partile intime in reviste pozand ostentos in reviste pentru adulti .

Lisip   •   16.07.2024, 09:54

Clotilde Armand mai este primar sector 1? Suntem nu doar colonie, ci un azil de nevolnici necuvantatori!

nasty1   •   16.07.2024, 08:33

De acum sa-si inchida fiecare strada (spatiu public!), cu bariera, si sa arunce *** la intamplare, ca Budeanu, pentru ca justitia "speciala" si corupta se face ca nu vede ilegalitatile!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MistyDo49   •   16.07.2024, 08:20

Creatoare de modă? Cu trend de ***? Extremistă convinsă... dacă nu ai ce face ... te uiți în gura ei!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close