„Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce, în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid… am dat practic «buza în cap» cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ea nu a avut nimic. Eu, în schimb, am avut nevoie de patru ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare. Mâine e programat spectacolul «Domnișoara Iulia». Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, pasionați de călătorii

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir pleacă des în călătorii și nu au nicio problemă în a cutreiera lumea împreună cu cei doi copii. Pentru destinațiile exotice, care necesită zboruri lungi, actrița apelează la diverse trucuri pentru a-i distrage pe cei mici.

„Copiii s-au obișnuit că i-am luat de mici cu noi, nu sunt cei care deranjează de obicei avionul. Desigur, se mai poate întâmpla, dar nu e o tragedie, nu ne speriem.

Se poate întâmpla ca unul dintre ei să aibă o seară mai proastă, dar știm niște scheme care funcționează pentru copii. Să luăm bilete pe timp de noapte, ca ei să poată să doarmă, au fost obișnuiți să doarmă în orice poziție și așa e mai simplu”, a spus Dana Rogoz pentru Spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News