Mai mulţi bărbaţi au atacat o persoană într-o benzinărie din Piteşti, iar în grupul atacatorilor se afla şi cântăreţul de manele Dani Mocanu. Victima a fost lovită violent, fiind lăsată întinsă pe asfalt. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Dosar penal pentru tentativă de omor

„A fost deschis un dosar penal in rem pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti în cursul zilei de vineri, iar tot în cursul zilei de ieri a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, având în vedere că existau indicii privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, a declarat pentru Libertatea Cosmin Cristescu, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Potrivit acestuia, una dintre persoanele vătămate a fost lovită la nivelul capului cu un obiect contodent.

Laurențiu Palaghiea, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, a precizat pentru Libertatea că pe baza concluziilor preliminare încadrarea in rem a fost făcută pe tentativă de omor. Bărbatul agresat a fost audiat şi a formulat şi plângere, spune Laurenţiu Palaghiea.

Mai sunt câteva persoane de audiat, iar printre acestea se află şi cântăreţul de manele Dani Mocanu, a mai spus Laurenţiu Palaghiea.

Ce spune Poliţia

Potrivit IPJ Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 în noaptea de 18 spre 19 august că la o stație peco din Pitești un bărbat a fost agresat, în urma unui scandal.

„La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală”, a transmis IPJ Argeş.

„Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări. Dat fiind numărul mare de persoane implicate, activitatea este de durată”, a mai transmis IPJ Argeş.

La sfârşitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul, într-un club din Târgu Mureș. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț.

Urmărește-ne pe Google News