De aproape un an, Da­niela Györfi a re­nun­ţat la anticoncepţionale, pentru că îşi do­reşte foarte mult să devină mamă. Chiar da­­că ştie că are şanse mari să rămână însărcinată prin metoda fertilizării in vitro, a eliminat din start acest procedeu.

„Prefer metoda cla­si­că de a face copii”, ne-a ex­plicat ea.

„Mi-aş do­­ri fo­ar­­­­te mult să avem o fe­tiţă. Am aflat de la nişte prietene că e posibil să «progra­mezi» sexul copilului în func­­ţie de mai mulţi factori. Nu ştiu dacă a­ceastă me­todă a fost demonstrată ştiinţific sau nu, dar mă încântă foarte mult ideea de a şti de la bun început că voi face fată sau băiat”, a afirmat ea.

Cân­tăreaţa s-a gândit deja la un nume pentru micuţei: „Îmi place foarte mult Alexandra”.

La shopping în Germania

Recent, Daniela a revenit în ţară du­pă ce a susţinut o serie de concerte în Ger­­mania. Cântăreaţa a fost în­cân­tată de faptul că acolo a găsit încăl­ţă­min­te pe gustul ei.

„Mi-am luat ciz­me de scenă, ghetuţe, pantofi şi o pereche de… sandale. Ştiu că mai e mult pâ­nă la vară, când le voi pu­tea purta, dar nu am rezistat să le las pe raft pentru că, de cum   le-am văzut, m-am în­dră­gos­tit de ele”, ne-a mă­r­tu­ri­­sit ea.

Urmărește-ne pe Google News