E un băiat dulce, nu-i a­şa? Hmm, oare cum e la pat? Pentru a afla a­cest lucru, trebuie să îi analizezi gesturile şi comportamentul. Iată la ce trebuie să fii a­ten­tă, po­trivit specialiştilor re­vis­tei Bravo Girl!

Înainte de a începe «spionajul»…

… trebuie să lă­mu­rim ce înseamnă de fapt „bun la pat”. Ce face din­tr-un tip un „su­per-lov­er”? Bun la pat nu în­seamnă:
* să te adu­că 100% la or­gasm;
* să aibă un penis mare;
* să aibă multă experienţă.
Un tip bun…
* se simte bine în pat şi se poate amuza atunci când are o „pană”;
* vrea ca sexul să fie frumos şi pentru tine;
* te mângâie, te sărută, te ţine strâns în braţe;
* are răbdare până când veţi faceţi sex;
* îţi dă sentimentul că eşti cea mai grozavă fată din lume pentru el.

Stilul lui de dans
Urmăreşte-ţi iubitul în timp ce dansează. Nu întâmplător se spune că dansatorii sunt buni la pat. Stă drept şi nu se miş­că deloc pe ritm? Atunci ţi-l poţi imagina în pat: „ţeapăn” sau grăbit şi haotic. Dacă pare un disco-king şi încearcă să atra­gă atenţia asupra sa, nici acela nu este tipul potrivit, fiindcă acest gen vrea mereu să ajungă la punctul culminant. Mai bine alege un băiat care alternează diferite stiluri de dans (= e creativ) sau se mişcă relaxat (= relaxat în pat).

Look-ul lui
Chiar şi fe­­lul în care se îmb­ra­că şi se în­gri­jeşte un bă­­­iat e important: cei care exa­ge­rea­ză sau se dau cu toate alifiile aşteaptă asta şi de la tine – foarte stresant! Al tău trebuie să fie normal! Aranjat şi îmbrăcat curat. Acest lucru spu­ne: iau lucrurile lejer şi de­ta­şat! Daaa!

Mâinile lui
E adevărat: felul cum un tip strânge mâna spune câte ceva despre modul lui de a iubi. O mână transpirată sugerează o personalitate nervoasă şi retrasă – şi în privinţa sexului. În cazul ăsta trebuie să te ocupi tu de TOT (nasol!). Dacă aproape îţi striveşte mâna, pregăteşte-te pentru o forţă cam mare – nu e nici acesta cazul fericit. Perfect e: scurt şi suficient de puternic, cumva confortabil. Asta evidenţiază un tip încrezător, care poate fi tandru şi nu se va purta cu tine ca şi cum ai fi un ou moale, mai ales în locurile unde ar trebuie să te „apuce” un pic mai puternic.

Mersul lui
Spionează-l de la o a­­­­­nu­mită distanţă în timp ce merge. Drept, cu e­lan sau în tempo a­­lert? Foar­te bine! A­­ceş­­tia sunt cei mai buni. Mer­­ge cam te­le­­ghi­­dat şi în­­cor­­dat? A­­­ceas­­tă ma­­ni­­e­­ră îl de­mas­­­că în pat… Ştii doar: cei care se gră­­­besc sunt impulsivi, iar cei care se strecoară sunt ca pastilele pentru somn.

Urmărește-ne pe Google News