David Popovici spune, într-o postare pe o rețea de socializare, că s-a strâns suma de 123.727 de euro, din 5.905 de donaţii.

„Vă mulţumesc pentru generozitate, cu adevărat sunteţi mulţi alături de mine şi de copii! Chiar dacă am depăşit suma pe care mi-am propus să o strâng, fiecare donaţie în plus mai pune o cărămidă la casa lor, iar în tragerea la sorţi pentru echipamentul meu de premiere vor intra toate donaţiile făcute până la finalul zilei de 9 octombrie. Haideţi aşadar să fim şi mai mulţi – şi buni, pentru un Bine mai mare!”, a scris sportivul, luni, pe pagina de Facebook.

Marțea trecută, campionul olimpic anunţa că a decis să contribuie la construirea unei case pentru 11 copii cu nevoi speciale.

Suma pe care David Popovici spera să o strângă era de 115.000 de euro, bani din care se va construi o casă familială pentru copii cu dizabilități din ultimul centru de plasament al sectorului 5 din București.

Pentru a realiza acest lucru, Popovici își donează tricoul, bluza, pantalonii de trening și încălţămintea sport, iar premiul va fi oferit chiar de el.

„Donează minim 50 de lei până în data de 9 octombrie, dată la care, prin tragere la sorți, poți câștiga acest echipament. Voi fi onorat să ți-l înmânez personal. Să fim buni și să fim mulți!”, spunea săptămâna trecută campionul olimpic.

Recent, campionul olimpic David Popovici spunea că atunci când se va retrage din activitate, vrea să înfiinţeze un centru de dezintoxicare pentru persoanele cu diferite dependențe şi să aibă propriul bazin în care să înveţe cât mai mulţi copii să înoate.

Urmărește-ne pe Google News