Poliţiştii din judeţul Braşov şi cei din Bucureşti, jandarmi, localnici din satul Mărgineni, judeţul Braşov, şi câini antrenaţi o caută de şapte zile pe Claudia Nicoleta. Copila, în vârstă de 5 ani era, săptămâna trecută, împreună cu unchiul său în satul Măliniş, când acesta a lăsat-o pe o băncuţă, în faţa unei case, şi s-a îndepărtat de ea pentru a vinde oale localnicilor.
Când s-a întors, copila parcă intrase în pământ. Un cioban din zonă, care ar fi văzut-o apoi în apropierea unei păduri, a fost audiat de poliţişti, însă nu a putut oferi prea multe informaţii.
“Nu ştim cine ar fi putut lua fetiţa, dar aşa cum l-au întrebat pe ciobanul de la stână, care ar fi fost ultimul care a văzut copila prin pădure, ar putea să îi caute şi pe răpitori. Micuţa nu poate vorbi, are un defect de vorbire şi nu ştie să spună exact cine este şi unde locuieşte”, a declarat Cosmin Furdui, unchiul Claudiei Nicoleta.
Autorităţile nu exclud ca fetiţa să fi fost sfâşiată de animale, în pădure, însă, în acelaşi timp, se pare că ciobanul care a văzut- o ultimul pe copila dispărută a fost dus la Braşov pentru a fi testat cu detectorul de minciuni. Poliţiştii nu au oferit mai multe detalii, iar ancheta continuă în acest caz.

Anunţaţi Poliţia dacă o vedeţi!

Copila dispărută are 90 – 100 cm înălţime, 15-20 de kilograme, ochi căprui, păr negru tuns scurt, iar în momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză roşie, cu mânecă lungă, pantaloni tip blue jeans bleumarin şi era încălţată cu pantofi sport bej.
Persoanele care pot oferi informaţii referitoare la minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau 116.000 – numărul unic pentru sesizarea copiilor dispăruţi.

Urmărește-ne pe Google News