Ieri, familia şi câţiva prieteni veniţi dis-de-dimineaţă la spital nu s-au mişcat de la căpătâiul tinerei. Surprinzător însă, nici unul dintre ei nu a avut voie să vorbească despre accidentul în urma căruia fata a ajuns pe patul de spital.

Motivul: o angajată a Circului de Stat Globus i-a păzit ca un bodyguard şi le-a interzis să scoată vreo vorbă despre caz. “Fata nu vrea să discute cu nimeni şi nici să fie fotografiată, lasaţi-o în pace. Se simte bine şi gata. Nici cu familia nu puteţi să vorbiţi… N-aveţi ce… Eu sunt reprezentanta Circului Globus şi nu vă dau voie să staţi de vorbă cu nimeni”, ne-a repezit “bodyguardul”.

În aceste condiţii, nu ne rămâne decât să-i întrebăm pe mai-marii Circului Globus: ce s-a întâmplat, de fapt, la repetiţia de marţi seara şi cine se face vinovat de accidentul tinerei acrobate?

Părerea specialistului
«Cazul acestei fete este destul de ciudat»

“Ceea ce făcea fata se numeşte «perş». Un acrobat pune capătul unei prăjini pe frunte, iar un alt acrobat, de obicei o fată, face echilibristică la celălalt capăt, în aer. Acrobatul din vârf e prins cu o lonjă sau, dacă acrobaţia e complicată şi nu permite lonja, un al treilea acrobat «stă la atenţie», aşa se spune, adică trebuie să îl prindă pe cel de sus dacă acesta se dezechilibrează şi cade. Oricum, cazul acestei fete este destul de ciudat. În mod normal, nu trebuia să se accidenteze atât de tare”, ne-a spus Adrian Ştefănescu, 67 de ani, fost cascador la Circul Globus.

Urmărește-ne pe Google News