Triunghiul amoros periculos începe în 2012. Cuplul de români, domiciliat într-un apartament central din Tarragona (Catalonia, Spania), frecventa o biserică din oraș la care era prezentă, duminică de duminică, cea mai mare parte din comunitatea românească. Aici, bărbatul întâlnește o altă româncă, ce avea să îi devină amantă.

Vreme de aproape jumătate de an, între cei doi se derulează o relație intimă, despre care soția bărbatului, tot româncă, nu avea habar.

18 martie 2013 e data confruntării. Cei doi amanți și-au dat întâlnire în apartamentul în care bărbatul locuia cu soția sa. Proastă alegere!

Soția i-a lovit și le-a făcut poze în poziții compromițătoare

După-amiază, femeia s-a întors acasă și i-a găsit pe cei doi în dormitor, dezbrăcați, după ce întreținuseră relații intime.

După ce le-a cerut explicații celor doi și i-a lovit cu tocul de la pantof, românca înșelată a luat un aparat de fotografiat și a făcut mai multe fotografii explicite.

Potrivit rechizitoriului, femeia:

  • l-a obligat pe soțul ei să facă fotografii celei cu care a înșelat-o și chiar împreună cu ea;
  • a împiedicat-o pe amantă să se îmbrace până când a dat-o afară din clădire și a agresat-o;
  • a amenințat-o că, dacă nu îi va lăsa în pace, va difuza acele fotografii în rândul comunității românești.

După acest episod, soțul și soția înșelată au rupt relația.

Amanta i-a dat pe amândoi în judecată

Iar amanta a depus o plângere, acuzând soția de reținere ilegală, amenințări, jaf cu violență, violarea intimității și tratament degradant, iar pe bărbat, cu care s-a certat repede, de agresiune sexuală.

Recent, Curtea Supremă a confirmat pedeapsa de 6 luni de închisoare impusă inițial de Tribunalul Provincial Tarragona româncei care și-a prins partenerul în pat cu amanta pentru fotografiile făcute în 2013. A fost păstrată doar acuzația de “tratament degradant”. Ea risca o pedeapsă de șapte ani.

Și bărbatul a fost condamnat la șase luni de închisoare, pentru agresiune sexuală.

Conform deciziei instanței, timp de un an, foștii soți nu trebuie să comunice cu ex-amanta și, conform unui ordin de protecție, nu pot ajunge la 500 de metri de reclamant.

Foto: EPA (un bloc de locuințe din Tarragona)

Urmărește-ne pe Google News