DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Deciziile de recalculare a pensiilor din judeţul Alba, oprite de la distribuire. „Poştăriţa ne-a spus că trebuie toate revizuite”. Ministerul Muncii cere clarificări

« Înapoi la articol

Comentarii (12)

dabaca2020   •   24.08.2024, 18:21

@gavrildragan ,, da suferi rau de ,,pesedita cronica neica ,,?

dabaca2020   •   24.08.2024, 18:19

Dar ,,pensiile Nesimtite ,cand se vor face ,,de bun simt ,,?

Darieana   •   24.08.2024, 13:49

Intr-un dispret total fata de batranii tarii, pesede au marit pensii deja mari si au micsorat pensiile mici. Chiar daca unele pensii mari s-au marit cu cateva de mii chiar, toate pensiile mici au scazut. Asta dovedeste ca psd ii desconsidera clar pe cei cu pensia minima si chiar au spus ca daca pierd voturile celor carora le-au scazut pensia, castiga voturile celor carora le-au crescut pensia, care sunt 3 milioane ! Calculul cinic al acestor pensii nu a fost pt echitate ( altfel, pensiile de 1281 ar fi fost aduse la macar 2000 lei ), ci pt ca ei sa obtina cat mai multe voturi, pt a fi in continuare la guvernarea acestei tari, a carei economie au dus-o deja pe marginea prapastiei. Puteau gasi o alta formula de calcul care sa nu creeze atatea nemultumiri, dar, nu le pasa de nemultumiti, ci de cei multumiti, care au avut grija sa fie in numar mai mare. Pensiile speciale cand vor fi desfiintate ?

HOPAHPO   •   24.08.2024, 13:07

Nu inteleg acest talmes balmes care l a facut ministrul muncii.Avem in Romania mii de IT isti foarte capabili, recunoscuti peste hotare si voi nu a ti fost in stare sa faceti o aplicatie care sa fie corecta? Cine plateste durerea celor care nu inteleg de ce au pensii mai mici , cine plateste prostia si inganfarea ministrului muncii , laudndu se cu recalcularea pensiilor . Nici pe vremea lui Ceausescu cand nu avem calculatoare , nu se faceau asemena greseli .Cum poti afirma tu ca ministru ca :" că pensia nu scade şi pensionarii vor primi cuantumul cel mai favorabil, indiferent de rezultatul recalculării" Atunci de ce a ti facut recalcularea ? Care este rolul ei , ca nu a dus decat dureri de cap bietilor pensionari si fericire pentru pennsionarii speciali : judecatori , politisti ,politici si functionarilor publici care cred ca inca trebuie sa stai cu capul plecat si cu clopul in mana in fata lor .Pensionarii nu rebuie sa se milogeasca pentru o pensie de mizerie in fata nimanui.

gavrildragan   •   24.08.2024, 07:10

Pentru tot ce merge rău în țara asta devină este PSD.Restul sunt perfecțiunea pe pământ.Nui așa?

    gigiladrea   •   24.08.2024, 09:59

    gavrildragan   •  24.08.2024, 07:10

    Pentru tot ce merge rău în țara asta devină este PSD.Restul sunt perfecțiunea pe pământ.Nui așa?

    psd a dominat detasat conducerea politica a tarii de 34 de ani, a castigat toate alegerile si a avut oameni in functii de stat inalte chiar si cand nu a fost la guvernare, de ex perioada cdr dar si altele si uneori a participat prin aliante deci raspunsul e clar DA iar noua lege a pensiilor scade punctajele a milioane de pensii adesea masiv iar ciolacu si psd ne mint pe toti ca asta nu are nici o importanta dar este din nou foarte clar ca are si e o taiere uriasa de pensii, cea mai mare din istoria tarii ca si datoria publica tot cea mai mare din istoria tarii cu o parte zdravana facuta de psd numai anul asta

Darieana   •   23.08.2024, 23:22

Pesedistul Laurentiu Gadei a spus ca nu conteaza ca au pierdut 50 000 de voturi ale pensionarilor carora le-au scazut pensiile, fiindca au castigat 3 milioane de voturi ale pensionarilor carora le-au crescut. Trebuie sa scot in evidenta cinismul si fariseismul acestui ban.dit, nepasarea, indiferenta, lipsa de empatie fata de batranii carora le-au furat din pensie. Asta inseamna ca au calculat cu rea credinta doar pt a castiga voturi si, fiindca nu au avut de unde sa le creasca pe toate, au furat de la unii si au dat la altii. Puteau sa creeze alta formula de calcul, unde ar fi putut sa dea la fiecare cateva sute de lei. Nu sa creeze atata panica, dar ei au preferat sa dea unora 1000 sau 2000/3000 de lei, iar altora sa le fure cateva sute de lei pana la cateva mii de lei. Asta e gandirea macro economica a es cro cilor de la PSD. Bineinteles ca au tupeul sa ne minta in fata ca nici o pensie nu va scadea, de parca mai are cineva incredere in cuvantul lor !

Hqkx313   •   23.08.2024, 22:38

E sărăcie mă peste tot,fiecare trage de sărăcia lui,latinii trag ceva mai mult,simplu!Fiecare comunitate locală crește dacă au resurse și cucerește lumea.Cam asta e ideea!

NECULAI52   •   23.08.2024, 22:38

Țara lucrului bine făcut! Pentru ei!

CRH_RO   •   23.08.2024, 22:30

E incredibila bataia asta de joc la nivel national. Guvern incompetent care isi bate joc de pensionari, si din pacate nimeni nu iese in strada sa le ceara demisia.

    Hqkx313   •   23.08.2024, 22:41

    CRH_RO   •  23.08.2024, 22:30

    E incredibila bataia asta de joc la nivel national. Guvern incompetent care isi bate joc de pensionari, si din pacate nimeni nu iese in strada sa le ceara demisia.

    Bătaia asta de joc este la nivel latinesc!

gigiladrea   •   23.08.2024, 20:48

nu au nici o importanta greselile de la unele case de pensii legea este gresita si in baza legii s-au primit milioane de decizii cu punctaje mai mici sau mult mai mici iar ciolacu si psd ne mint cu nerusinare ca nu scade nici o pensie de parca la anul sau peste 2 - 3 ani pensionarul nu trebuie sa traiasca din pensia asta cu punctajul de azi dar neindexata pana se ajunge rapid in 3 - 7 ani la punctajul scazut de azi - deci scadere clara a pensiei; cei cu grupe si handicapatii sunt toti afectati masiv; iar 2 milioane de pensionari au primit in plus intre 1 si 500 de lei adica nimic ptr inflatia zilnica, cresterile de taxe din ianuarie 2025, unele din legi amanate de la aplicare de 2 ani si explozia preturilor la energie din aprilie 2025 care va arunca din nou in aer toate preturile din intreaga economie

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close