DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Declarați incompatibili, doi primari din Timiș și-au pus feciorii să candideze în locul lor: „Eu voi fi primar și când nu voi mai fi”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Nexus   •   06.06.2024, 14:46

S a gasit cine sa comenteze, *** servitorul lui Dragnea....purtatorul de pachete la Rahova...........Simonis un parvenit si un profitor.......al PSD(partidulsalvatidetinutii)!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

eugbor61   •   06.06.2024, 07:01

Conform planului national de reorganizare administrativa a Romaniei, tara este impartita in clanuri: 1. Clanurile de interlopi: prostitutie, droguri, trafic de persoane, etc 2. Clanurile administrative: primariile, consiliile judetene, etc. 3. Clanurile autoritatilor: SRI, DIICOT, Justitie, Politie, Jandarmerie, etc. Conform programului national de coabitare armonioasa, aceste clanuri jefuiesc tara si pe cetatenii ei in numele democratiei. PS: ma distreaza publicitatea electorala. As adauga si eu o intrebare: stiati ca PNL a guvernat cu USR?

gavrildragan   •   06.06.2024, 06:56

Câte or mai fi ceva asemănător în țară.Alegerile în România sunt așa să se mimeze democrația,altfel se știe din start cine va câstiga.

Marica13   •   05.06.2024, 17:20

Nu mai votati clanurile psd si pnl care jefuiesc si distrug...singurul lor interes e sa se imbogateasca...de 34 de ani jefuiesc legal si ilegal.

    thirtheen   •   05.06.2024, 21:41

    Marica13   •  05.06.2024, 17:20

    Nu mai votati clanurile psd si pnl care jefuiesc si distrug...singurul lor interes e sa se imbogateasca...de 34 de ani jefuiesc legal si ilegal.

    Imi arati tu un individ care intra in politica fara intentia de "capatuiala". Daca pentru ai merge mai bine trebuie sa si fure putin...ok Toti fac politica si candideaza pentru asta,numai asta o au in cap,deci nu conteaza PSD,PNL....ce-o fi,banii sa iasa.

HOPAHPO   •   05.06.2024, 15:44

Cand ai inceput sa faci o oala cu supa , tu stii cat zarzavat ai pus la fiert si de ce calitate . Dar asta cu supa nu se aplica la copiii acestoar loaze care au facut din primariile unde erau un imas de pascut bani . Si nu este o comparatie , este purul adevar .Pavel a declarat ca stie toate dedesupturile administratiei . Este normal sa le stie cand el facea aceste"dedesupturi " adica smecheriile pe intelesul tuturor . Acesti hoti au pus stapanire pe primarii facand din ele bunuri familiare pe care le transmit prin mostenire . Savu este mai smecher si a scos toata altileria la atac . Fiul este mai doritor de a conduce si are deja o lista cu ce se poate pune dedesupt si ce parte ramane la suprafata . Ar trebui sa fim informati cate pachete si cati miei au scos la bataie acesti mostenitori . Dar si cadourile si banii primiti de conducerea PSD ului Timis pentru a aproba trecerea din bun comun a primariilor Sandra si Recas in propietatea privata .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close