Postul poate fi o alegere simplă dacă știm să alegem produsele cele mai potrivite. Ce să mâncăm în această perioadă pentru a fi plini de energie? Humusul, de exemplu, este foarte sănătos și poate fi consumat oricând în timpul zilei, în special la micul-dejun, alături de pâine prăjită. Poate fi preparat în diferite feluri, astfel încât să fie pe placul tuturor persoanelor din famile.
Ingrediente:
Spanac- 2 legături
Năut – 1 cutie
Fasole păstăi – 400 g
Lămâie – 2 bucăți
Usturoi uscat – 2 căței
Ulei de masline – 100 ml
Sare – 1 linguriță
Smântănă – 4 linguri
Pătrunjel verde
Preparare:
Spancul se spală și se pune într-o oală, acoperită cu cap, și se lasă la foc mic câteva minute, suficient cât să fiarbă puțin în suc propriu.
După ce este gata, spanacul se amesteca cu restul ingredientelor pentru humus și cu zeama de la cele două lămâi, după care se pune în blender și se amestecă până când devine omogen.
Se poate servi cu pâine prăjită.

 
 

Urmărește-ne pe Google News