Doctorița Marina Gavril, 41 de ani, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic din Brăila, marți, 16 iulie, cu trei tăieturi în zona gâtului. Suspectul principal, un bărbat de 39 de ani care și-a schimbat numele de familie de mai multe ori, a comis mai multe furturi și tâlhării, în special în Germania și Franța.

A făcut ani grei de închisoare și fusese eliberat condiționat în primăvară. La audieri, a refuzat să facă declarații, iar în fața presei a negat că ar fi ucis-o pe femeie.

Anchetatorii au refăcut însă pas cu pas traseul bărbatului, din ziua de 16 iulie, când a avut loc crima, până a fost reținut. Ei spun că în acea zi, la prânz, Maricel Mihai a fost la Galați, de unde s-a întors cu un taxi. A ajuns la cabinetul de la parterul blocului la 16.30, a intrat pentru doar câteva secunde, apoi a plecat.

A revenit însă, două minute mai târziu, a ucis-o pe doctoriță, i-a luat telefonul mobil și a dispărut. De când a intrat a doua oară în cabinet și până a ieșit au trecut doar 33 de secunde. Timp în care a ucis-o pe doctoriță.

Apoi și-a schimbat hainele și încălțămintea pătate de sânge și le-a aruncat într-un tomberon. Câteva ore mai târziu, soțul doctoriței a anunțat crima. Suspectul este acum cercetat pentru omor.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe”, au comunicat anchetatorii.

Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă, mai spun procurorii. Ei cred că doctorița a încercat să se apere, după ce au descoperit şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă.

Urmărește-ne pe Google News