Prima dată s-a întâmplat în anul 2005 iar acum, din nou, departajarea primilor doi absolvenți a fost imposibilă, Flităr Claudia din județul Brașov și Mocîrcioiu Ionuț-

Constantin din județul Gorj împărțind, cu media 9,67, titlul de șefi de promoție, informează Biroul de presă al instituţiei.

La festivitatea de acordare a gradului profesional de vineri, 22 iulie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca și-a luat rămas bun de la cea de a 11-a promoție de absolvenți: 113 noi agenți de poliție, dintre care 51 de fete și 62 de băieți.
La festivitatea înălţării în grad au participat comisar-șef de poliție Sorin Ciurezu, șeful Serviciului Evidență Informatizată din cadrul Direcției Management Resurse Umane a Inspectoratului General al Poliției Române; chestor de poliţie Tudor Grindean – şeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj; primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul prof. univ. dr. Emil Boc, precum și numeroase oficialităţi judeţene şi locale şi parteneri educaţionali ai şcolii.

Cei 113 absolvenţi au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. În data de 1 august 2016, tinerii agenţi se vor prezenta la unităţile de repartiţie, pentru a-şi începe activitatea.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum unsprezece serii de elevi, reprezentând peste 2.200 de agenţi de poliţie.

Urmărește-ne pe Google News