Amesbury a fost implicat într-un incident vineri seară și acum colaborează cu poliția din Cheshire.


https://twitter.com/alexharmstrong/status/1850573552484815234?ref_src=twsrc%5Etfw 

„Mike Amesbury MP asistă Poliția Cheshire cu privire la investigațiile în urma unui incident de vineri seară. Întrucât aceste investigații sunt acum în desfășurare, Partidul Laburist a suspendat administrativ calitatea de membru a domnului Amesbury, în așteptarea unei investigații”, a declarat un purtător de cuvânt al Partidului Laburist.

Un nou videoclip, obținut de MailOnline duminică după-amiază, arată cum deputatul de Runcorn și Helsby lovește un bărbat, care cade la pământ, înainte de a-l lovi repetat. Trei persoane din public pot fi văzute intervenind pentru a-i separa pe cei doi bărbați.

Anterior, un alt videoclip, care a circulat pe rețelele sociale sâmbătă, arată cum Amesbury strigă la un bărbat aflat la pământ: „Nu mă vei mai amenința niciodată”.

https://twitter.com/damian17236445/status/1850191828110254571?ref_src=twsrc%5Etfw

Amesbury a arătat spre bărbat și a adăugat: „Da, sunt [deputatul], da, sunt, și nu vei mai amenința niciodată deputatul, nu-i așa?”.

Într-o declarație făcută ieri, Amesbury a spus că s-a simțit „amenințat pe stradă după o seară petrecută cu prietenii” și a adăugat că „a contactat Poliția Cheshire pentru a raporta ce s-a întâmplat în timpul acestui incident”.

„Nu voi face alte comentarii publice, dar voi coopera, desigur, cu orice investigație solicitată de Poliția Cheshire”, a adăugat el.

Poliția a declarat că ofițerii au fost chemați sâmbătă la ora 2.48 dimineața pentru un atac pe Main Street, Frodsham.

„Un apelant a raportat că a fost atacat de un bărbat pe Main Street. Investigațiile sunt în desfășurare”, a declarat poliția.

Partidul Laburist a declarat anterior că este conștient de incident și că Amesbury, care este deputat din 2017, va „coopera cu orice investigație” a poliției.

Urmărește-ne pe Google News