Liberalul George Paladi, aflat la volan, și-a blocat fosta soție în trafic, i-a lovit mașina și ar fi amenințat-o cu bătaia.

Din primele informații, totul a plecat de la un conflict de natură familială, cei doi având împreună copii minori.

Autoturismul femeii a fost avariat în urma incidentului, iar aceasta a sunat la 112, unde a reclamat oamenilor legii că bărbatul, de 45 de ani, a amenințat că o va lovi, iar apoi a blocat-o în trafic, lovindu-i mașina.

„La data 14 octombrie a.c., la ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț. La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta”, a anunțat IPJ Brăila.

Potrivit unor surse judiciare, George Paladi a fost amendat de două ori de polițiști, cu 200 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, și cu 600 de lei pentru contravenții la regimul rutier.

Totodată, deputatul a rămas fără permis pentru 60 de zile.

„De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, precizează Poliția Brăila.

Deputatul PNL George Paladi: Ea m-a lovit pe mine, nu eu pe ea

În replică, deputatul PNL susține că faptele s-ar fi petrecut exact invers: fosta soție ar fi intrat intenționat în mașina condusă de el.

„Nu aș vrea să comentez prea mult despre asta, este vorba de o problemă personală. Legat de accident, vă pot spune că ea m-a lovit pe mine, nu eu pe ea. (…) mașina mea este lovită în spate, iar pe lateral există o dungă pe întreaga lungime a autoturismului. Dacă eu pot face asta în mișcare… Oricum, justiția va stabili exact cine este vinovat”, a precizat deputatul, potrivit G4Media.

George Adrian Paladi a fost ales deputat, în 2020, pe lista PSD Brăila, însă, în urmă cu un an și jumătate, s-a înscris în PNL Brăila.

Anterior, în perioada decembrie 2017-decembrie 2019, George Adrian Paladi a fost prefect al județului.

Urmărește-ne pe Google News